tiistai 11. lokakuuta 2011

Beautiful black

Oi, voi ja auts. Ei pidempää valitusvirttä tähän, koska kyse ei ole sen vakavammasta kuin totaalisen jumiutuneista hartioista ja erittäin kipeästä käsivarren lihaksesta. Hieroja kielsi ompelemasta enkä kyllä ole siihen pystynytkään muutamaan päivään. Tätäkään ei pitäisi kirjoittaa, koska hiirikäsi alkaa heti ärsyillä. Että malttakaa siellä ruutujen toisella puolella. Jahka taas saan käteni kuntoon ja veren kiertämään päässä ja harteissa, laitan postia useammin.

Kaikista kielloista ja kivusta huolimatta pari kuvaa.

 Tytöt saivat mustat kukkamekot. Isomman tytön mekossa on olalla napit, pienemmällä selässä. Kangas on jotain liukasta keinokuitua - liikkuu ja laskeutuu kivasti. Isomman mekon kaava sama kuin raitahelmaisessa mekossa.

Pojalle tein takin Marimekon Räsymatto-kankaasta. Edessä vetoketju, hihansuissa, helmassa ja hupun etureunassa vinonauhakanttaus. Vuori ohutta tikkikangasta. Kangas oli asiakkaan.

Hiljaisuus jatkunee blogissa vielä toistaiseksi. Jatkan taas, kun elimistö antaa luvan.
Pitäkää huolta itsestänne. Ja muistakaa villasukat!

4 kommenttia:

 1. Hei!

  Oletko ajatellut kokeilla applikointia vaatteisiin? Olisin kiinnostunut saamaan poijjaalle jotain uutta pitkähihaista päikkyyn. Ja keltaiset velourhousut myös olisi nyt tarpeeseen.

  VastaaPoista
 2. Hih, hienoja kuvia ;)

  Tsekkaapa Metsolan uusi velourhousumalli! I-H-A-S-T-U-T-T-A-V-A. Ihanat pitkät resorit lahkeissa. Jotain sellaista.

  Hoo, pitkät villasukat jalassa.

  Peeäs: Paljon Paranemista!!

  VastaaPoista
 3. Werhoutuja: Oisko pojjaalle hyvä kokonainen veloursetti: vetskarillinen huppari ja pökät? Yläosaan vois applikoida jotain. Miksipä ei lahkeeseenkin.

  Hoo: Kävin Metsolan sivuilla. Toimisikohan pitkät resorit pehmeän vakosametin kanssa? Sellaisia pöksyjä tuossa päivällä mielessä pyörittelin. Vois olla aika veikeät.
  Kiitos paranemistoivotuksesta. Pidä villasukat korkealla!

  VastaaPoista
 4. Hmm. Velourpaitaa ei ole vastaani vielä tullut. Pitää miettiä. Perus puuvillaa, collegea, neuletta, jotain sellaista. Otanpa yhteyttä vielä erikseen.

  VastaaPoista