perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kevään merkit

 Kevät on aurinkoa, loskaa, multaa, orastavaa vihreyttä, mädäntyneen tuoksua, villiintyneitä lintuja, valoa, vihmovaa räntää, heliseviä hankia ja paljon muuta. Minulle kevät on ennen kaikkea värejä.

 KE27 Voi tätä keltaista raukkaa, kun näyttää haalealta. Vakosametin kuvaaminen ei ole helppoa. Väri riippuu niin paljon siitä, mistä päin valo tulee. Todellisuudessa väri on siis huomattavasti tujakampi. Tätä on yhden lapsen takin verran.

MU13 Mustapohjainen puuvillahame. Epämääräisen mittainen ja muotoinen. Ehkäpä tämä riittäisi lapsen mekkoon.

MU14 Makeaakin makeampi paksuhko puuvilla.Nuo lähellä lilan sävyä olevat plussat on oikeasti pinkimpiä. Tässä kuvio näyttää aika psykedeeliseltä, mutta luonnossa silmä ihan lepää kuosilla. Tästä tulisi aikuisellekin mekko - ehkä kokoa 36/38. Sellainen polvimittainen, hihaton. MYYTY

 OR21 Jos edellisistä et ole vielä tullut kevätmielelle, niin joko tästä tulet? Tämä on niiiiiiiin herkullinen. Sitten se mutta-puoli: kangas on hyvin ohutta puuvillaa (kiilto kuvan keskellä on peräisin lattian lakkapinnasta) ja kangasta on vain noin 80x80. Otin jo vuoripussista vihreän vuorikankaan ja mallailin, millaisen mekon tästä pikkuihmiselle saisi. Upea siitä tulisi.

 OR22 Jos on edellinen ohutta, niin tämä on puolestaan paksua. Pyöreä pöytäliina alkujaan, vahvuuden puolesta sopisi parhaiten takiksi. Menee toki mekkona tai hameenakin tai jonain muuna. Vaikka sitten pöytäliinana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti