sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Tästä se lähtee

Ensimmäinen yritys kuvata pinoa pienemmäksi. Valitsin linssin eteen oranssit ja keltaiset. Todellisuudessa näitä olisi ollut kaksi enemmän, mutta toiseen en saanut kuvankäsittelylläkään oikeita sävyjä ja toisen jätin kuvaamatta kokonaan, koska en tiedä, onko siitä (enää) ompelutarpeeksi.

OR22 Tukevaa puuvillaa höystettynä rei'illä ja tahroilla. On tätä sen verran, että lapsen takin tohdin luvata. 

 OR23 Marimekon Bassoa vuodelta 1975. Tällähän on ensi vuonna nelikymppiset. Vahvaa puuvillaa tämäkin, tosin ei ihan niin tymäkkää kuin tuo ylempi. Oivallista takkikangasta kyllä. Ja tätähän riittää vaikka aikuisen takkiin. Näitä nimittäin on kolme verhoa, mutta mitä lie pakanpäätyä ja kakkoslaatua, kun näissä on iiiiisoja värivirheitä. Kyllä näistä silti yhden takin kappaleet keräilee. Ja ehkä toisenkin.

KE31 Julmetun ihanaa kangasta yhden kapan verran. Mutta mutta! Tässäkin on tahroja. Pienen kokonsa ja läiskiensä vuoksi tästä tulee vain pienelle ihmiselle hame tai mekko. Tai vaikka tyynynpäällinen. Koska kangas on harvaan kudottua ja aika paksua, mekko pitäisi vuorittaa, että se olisi mukava päällä. (Vähän olen jo suunnitellut tästä mekkoa yhteen hyväntekeväisyyshuutokauppaan. Jos olet nopea, ehdit varata tämän ennen kuin tästä tulee huutokauppatavaraa.) VARATTU

4 kommenttia:

 1. Tulisko alimmaisesta 50x50 tyynynpäällinen? Jos joo, niin joo. Tai jos välttämättä haluat olla hyväätekevä, niin sekin sopii. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kankaan korkeus on vain 44cm, joten ei. Onko sinulla yhtään pienempiä tyynyjä?

   Hyväntekeväisyyteen käy muukin kangas. Keltaraitainen nyt vain sattui olemaan sopivasti esillä.

   Poista
 2. Miten olisi 40x40 tyynynpäällisiä 2kpl niin, että toinen puoli olisi eri kangasta. Mitä kangasta tarjoat vastinpariksi?
  -Wee-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wee, äläpä ahnehdi, Minnalla on eka varaus keltaraitaan. :)

   Poista