perjantai 26. elokuuta 2011

Ryhdy lukijaksi

Rakkaudentunnustus taas: vihreän lisäksi rakastan hyvän mielen tuottamista. Ja mikäpä olisi parempi keino kuin lahjan antaminen. Koska en voi lahjoa kaikkia lukijoita, järjestän tuassiisa arvonnan. Tällä kertaa ajattelin, että arvontaan pääsee osallistumaan ryhtymällä lukijaksi. Klikkaa siis oikeasta sivupalkista LUKIJAT otsakkeen alta sinistä "Liity tähän sivustoon" -painiketta ja toimi saamiesi ohjeiden mukaan.

(Huom! Ilmeni, että jostain syystä Explorer ei ainakaan minulla näytä tuota "Liity tähän sivustoon" -painiketta. Avaa sivu siis jollain muulla selaimella, kuten Firefoxilla, niin jopa pitäisi painike näkyä. Yritän keksiä ratkaisua ongelmaan.

15.9.11: Explorer-ongelma ratkesi sillä, että asensin uusimman version. Jopa näkyy linkit ja palkit.)

Olisikohan liian uskaliasta toivoa saavansa 50 lukijaa? Yritetään nyt ainakin. Vai laittaisinko sittenkin vaihtoehdon: 50 lukijaa tai kuukausi? Eli arvonta suoritetaan, kun lukijamäärä on täysi, ja jos se ei tule kuukaudessa täyteen, arvonta suoritetaan 26.9.2011 klo 22.17.

Palkinto: saat valita 20€:n edestä tuotteita Vaatekomerosta. Halutessasi voit käyttää palkinnon myös tilauksesi "osamaksuna". 

6 kommenttia:

 1. Jos on sisäänkirjautuneena googletilillä niin tän sivun ylälaidassa pitäisi olla palkki jossa lukee mm.Lue.. Siitä kun klikkaa niin pääsee liittymään lukijaksi vaikkei tota "liity tähän sivustoon" näkyisikään :)

  Arvonnassa siis mukana

  VastaaPoista
 2. Kiitos tiedosta Piijuli! Kokeilkaa ihmiset tuotakin konstia!

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea. Osallistun mielelläni arvontaan. Vakituinen lukija olen jo!

  VastaaPoista
 4. MaisaKaarina: Uskon, että olet uskollinen lukija, mutta sun pitää silti liittyä sivustoon. Näin sanovat arvonnan säännöt.

  VastaaPoista
 5. Homma hoidossa. Pidetään pekkuja poijjaan kans. Jos vaikka saatais uusi myssy ensi kesäksi.

  VastaaPoista