sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Punainen lanka

Tiedättekö kenen teos on Punainen viiva? Näillä kankailla ei ole mitään tekemistä kyseisen kirjan kanssa, mutta tulipahan mieleen. Vastaus kysymykseen löytyy postauksen alareunasta.

PU8 Jotkut kankaat ovat sellaisia, että niistä pitäisi heti päästä ompelemaan jotain. Tämä on yksi niistä. Mittailin tästä jo mekkoa rakkaalle prinsessalle - keskellä yötä, silmät ristissä. Sitten järkiinnyin. Edellisetkin ompelukset olivat kesken, joten uutta ei voinut aloittaa. Ehkä joku toinen neito saa tästä itselleen mekon.

PU9 Hieman haalistunutta punaista puuvillaa kera valkoisten apiloiden melkein kahden tyynyliinan verran. (Tästä on jo tehty pari pussukkaa.) MYYTY

PU10 Hullaantumiskangas. Suunnittelin tästä jo neidolle takin ennen kuin ehdin kantaa kankaan kirpparilta kotiin. Kävin ostamassa punaista terettäkin valmiiksi. Suunnitelma olisi, kuka tarvitsisi vielä takin?

PU11 Hullaantumiskangas numero 3. Jotain tästä pitäisi saada tehdä ja pian. Tekemistä rajoittaa vain se, että kangasta ei ole kuin 70x47-kokoinen pala + pieni tilkku lisäksi. MYYTY


PU12 Vuorillinen keinokuituinen mekko. Arviolta koko 36/38. Ajattelin tehdä tästä eläimiä, mutta muuhunkin tarkoitukseen tätä voidaan toki käyttää.

PU13 Puuvillakangas. Henkii vahvasti 50-lukua. MYYTY

Vast. Punaisen viivan on kirjoittanut Ilmari Kianto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti