sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella

Niinhän sitä sanotaan. En ole asiaa tutkinut. Rakastan vihreää. (Kuten myös oranssia ja keltaista.) Minun vaatekaappiini ei mahdu juuri nyt enempää vihreää, joten kirpparilöydöt joutavat Vaatekomeroon.

VI2 Aivan huikea kangas, joka ei pääse kuvassa oikeuksiinsa. Finn Flaren kokoa 44 oleva lyhythihainen jakku. Muuntuu tarkalla suunnittelulla vaikka lapsen takiksi.
28.03.12: Tästä on tehty mössa tai pari. Vielä tulisi pari mössaa, muuta ei.

VI3 Vakosamettiakin olisi tarjolla. Tätä olisi isompaankin lasten takkiin tai mihin vain. MYYTY

VI4 Ärsyynnyin taas siitä, että en osaa kuvata. Vai onko vika sittenkin kamerassa? Miksi kuvat näyttävät niin sameilta ja harmailta? Tässäkin pitäisi olla puhtaanvalkoinen pohja ja iloisen kirkkaanvihreät raidat. Eipä ole. Jämäkkää, mutta pehmeää puuvillaa on 129x270 pala.
MYYTY

VI5 Essu, josta saa jotain pientä ja hauskaa. Mukavan pehmeäksi kulunutta ohkaista puuvilla.

VI6 Daada, daada. Turkoosi-oranssi yhdistelmä vilkkuu silmissä. Minnamekon mekko kokoa 38. Kuvaa suurentamalla näet, että kankaan pinta on kohokuvioinen. Mekon saa ostaa kokonaisenakin. Kysy kuvaa, jos kiinnostuit.
MYYTY

VI7 Metsänvihreä paita kokoa 38. Tämä kangas voisi näyttää hauskalta vaikka mössassa.

VI8 Tätä kangasta voisi varmaan kutsua jo klassikoksi. Kangasta on harmillisen vähän. Ehkä siitä tulisi vauvakokoinen mekko tai hieman isommalle henkselihame. Ja ilman muuta tästä saa huikeita mössia. MYYTY

VI9 Joustavaa, vahvaa keinokuitua. Aivan erinomaista kangasta Kissyn ja Foxtrotin kaltaisiin pehmoleluihin. (Pehmoeläinten kuvat Puodissa.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti