maanantai 16. tammikuuta 2012

Kesä kukkeimmillaan

Olen tullut siihen tulokseen, että on olemassa jokin mystinen laki, joka panee puhelimen soimaan taukoamatta yhden päivän ja olemaan sitten mykkänä useita päiviä peräkkäin. Sama laki pätee ilmeisesti kirpparilöytöihin: pitkään aikaa ei löydy mitään ja sitten useana päivänä peräkkäin löytyy vaikka mitä.


KE19 Tämän päivän ehkä hurmaavin löytö oli nämä kukkaverhot. Miten kukaan on raskinut luopua näistä? Kuvan keskivaiheilla luuraa taas tulitikkurasia. Verhoja on siis kaksi ja näistä tulee vaikka ja mitä. Mielessäni minä olen tehnyt jo monta lasten takkia ja aikuisten mekkoa ja päällystänyt pari vauvojen makuupussia.
MYYTY

Löysin myös Jokapoikapaidan, mutta sille oli jo ottaja, joten laitan kuvan vasta valmiista paidasta. Lisäksi sain(!) yhdeltä kirpparilta sinikukallisen upean verhon. Sen pesen ennen kuvaamista. 

Huomenna keskityn pelkästään ompeluun. Yksi takki on vähää vaille valmis.

4 kommenttia:

 1. Mikä kukkaloisto. Tuostahan tulisi pikkutytölle asukokonaisuus, lippis, mekko ja pikkarit(kukkaistyttö). Liekö tulis useammallekkin.
  Eikö niitä tuommosia asuja ollut 70-luvun pikkuneideillä.
  Tai kokonainen rivi pieniä lippiksiä yksiväristen vaatteiden pariksi.
  Ihastelee Elli

  VastaaPoista
 2. Minkäkokoiset nuo verhot on? Aika mahtava kukkaloisto! Kategoriansa puolesta sopisivat mulle.
  -Werhoutuja-

  VastaaPoista
 3. Hanna: Niinpä!
  Elli: Verhoista saisi aika monelle pikkutytölle asukokonaisuuksia. 70-luvulla tosiaan käytettiin päästä varpaisiin samaa kuosia. Muistan nähneeni ainakin kuvia.
  Werhoutuja: Koko on 150x215 eli täyspitkät.

  VastaaPoista