sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Liinavaatteista vaatteiksi

Kävin viikonloppuna naapurikunnassa. Pikakolusin paikallisen kirpparin. Saldo: kaksi tyynyliinaa. Alunperin niitä oli kolme, mutta ilostutin ystävääni lahjoittamalla hänelle yhden.

 VI21 Vihreäraidallinen tyynyliina. Peruspuuvillaa. Rakkautta ensisilmäyksellä. Mun armahainen vihreä! MYYTY

 SI25 Toinen tyyynyliina samaa sarjaa kuin edellinen. Upea trikolori. Tiesitkö, että alunperin trikolori on viitannut Ranskan lipun väreihin eli siniseen, punaiseen ja valkoiseen? MYYTY

 RU21 Tämä ja seuraava löytyivät kotikulman kirpparilta. Aika monta mekkoa, hametta ja takkia olen jo suunnitellut tästä kelta-oranssi-kukallisesta. Tämä kuuluu niihin kankaisiin, joiden käytön on ehtinyt miettiä jo ennen kuin kangas on kannettu kotiin.

 VI22 Kiusaako sinua se, että keltaista palkkia ei ole kuin pieni soiro yläreunassa? Voi, kun olisin toivonut, että sitä olisi ollut enemmän, vaikka kokonainen palkki tai kaksi. Ja että koko kangasta olisi ollut enemmän. Palkit jatkuvat tyynyliinan toisella puolella peilikuvana. Oikeastaan tämä on tyynynpäällinen, sillä kangas on paksumpaa kuin normaalissa tyynyliinassa.

Niin, että mitäkö näistä tulisi, mihin kangas riittäisi? Yhdestä tyynyliinasta saa pienen (koko alle 80) takin ilman huppua. Essumekko tyynyliinasta tulee isommallekin ja hame myös.

1 kommentti:

  1. Oi! Tuo Ru21 on kyllä mahtava! Joku pikkutyttö saa siitä ihastuttavan mekon. Hyviä löytöjä. Harmi, ettei noita kankaita ole riittävästi aikuisen mekkoon.

    -Werhoutuja

    VastaaPoista