sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Ettei vihreä pääsisi loppumaan

Rakkaus vihreään kukoistaa ja voi hyvin. Taistelen vihreän voimin aavistuksenomaista syksyn vivahdusta vastaan. Vaikka saa se syksy tulla, koska tuo mukanaan hehkuvat värit. Mun kakkosrakkaudet oranssin ja punaisen.


VI12 Hurjan reilun A-linjainen yläosa. Niskassa on lappu 38D-merkintöineen. Entivanhunen D-mitoitus naurattaa. Luulen, että jos tämä paita/ jakku (vai mikä ikinä onkaan) roikkuisi nyt rekissä, niskassa olisi koko 36 eikä mitään mainintaa D:stä.
Edessä on napit ja sivusaumoissa taskut. Saa ostaa kokonaisenakin, voin lähettää parempia kuvia, jos innostuit. Tästä voisi myös muokata vaikka aikuiselle hameen.
MYYTY

VI13 Ompelin tästä kankaasta jo makuupussin päällisen. Kaksi lyhyttä verhoa jäi vielä. Että tätä riittää vielä moneksi.
7.8.2012: Tästä on ommeltu jo kaksi makuupussin päällistä ja yksi piiiiiiitkä kappakin. Lisäksi on leikattu yhdelle minimiehelle takki. Enää ei ole kovin paljoa jäljellä, mutta vielä tästä jotain saa. MYYTY

VI14 Aitoa keinokuitua 70-luvulta. Hyvät puolet: ei kulu, ei kutistu, ei rispaannu eikä ratkea. Hieman voi olla hiostava. Hulluttelin jo ajatuksella, että tästä voisi ommella taaperolle henkselihousut. Kestäisi kontata eikä housunpolvet olisi heti puhki. Lisäksi materiaali joustaa jonkin verran eli olisi siksikin ihanteellinen housuiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti