lauantai 11. helmikuuta 2012

Kurkistus

 Lukijoiden pyynnöstä pari kuvaa minun kangasvarastoista. 

Kankaita on pöydän päällä ja alla puolimetriset pinot. Rehellisyyden nimissä: näiden lisäksi on vielä resorit, tikkikankaat ja yksi iso muovikassillinen tilkkuja.

8 kommenttia:

 1. Ihanat kangasvarastot!! Vaihdatko vihreäpohjaisen froteen mun kans johonkin? :D Vai onko se frotee? Alakuvassa keskivaiheilla vihreän sävyjä, keltaista ja valkoista näyttäis olevan.. Mulla on kans vähän vastaavantyyppistä varastoa.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletpa sinä tarkkasilmäinen! Kyllä se froteeta on. Kankaasta (=saunatakista) on kuva koodilla VI10, löytyy myös haulla frotee. (En osannut tehdä tähän linkkiä suoraan ko. postaukseen.) Voin siis vaihtaa. Tarjoa vaihdokkia sähköpostiin (vaatekomeroon@gmail.com). Jos saa toivoa, niin jotain mustapohjaista, vihreää tai oranssia puuvillakangasta.

   Poista
 2. Oi tuota värien ja kuvioiden kirjoa ja kankaiden määrää. Noista ommellaan laukku , jos mekkkokin.
  Elli

  VastaaPoista
 3. Joko kohta kiellät itseltäsi uusien kankaiden oston. Ei uutta ennekuin joku on myyty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole onneksi tarvinnut kieltäytyä vielä. Aina on jotain lähtenyt liikenteeseen. Ja olet kai huomannut, että myös Puotiin on tullut aina silloin tällöin jotain uutta?

   Arvelen, että kangaspinojen koko on vakio. :)

   Poista
 4. Minä varmaan "pyärtyä kumahtaisin", jos tuollaiset määrät ihania kankaita tulisi kirpparilla vastaan, Ts. olisi pöydässä kerralla. Huh, mikä valinnan vaikeus tulisi.

  Tunnustatko, arvon Kotiompelijatar, onko pinoissa joitan erityisiä suosikkeja?

  -Werhoutuja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole tullut ikinä vastaan kirpparipöytää, jossa olisi näin paljon myytävää. :) Kyllä sellaisen kangasmäärän edessä jo vähintäänkin huimaisi.

   Suosikkikankaita on monta. Varsinkin vihreät ovat nyt erityisesti mieleen. Toisinaan hypistelen ja ihastelen kankaita ihan muuten vaan ja ihmettelen, miten kukaan ei ole halunnut tilata niistä mitään. Joskus pidän jotain herkullista kangasta pinossa "salaa" eli en kuvaa sitä blogiin. Mutta ennemmin tai myöhemmin kaikki kankaat päätyvät tänne. Tunteilusta viis. Hyvät ja kauniit asiat pitää jakaa.

   Poista
 5. Ei saa piilotella kankaita... asiakas on aina oikeassa ja haluaa just sen ihanuuden.

  Elli

  VastaaPoista