keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Maa, meri, taivas

Olin yläasteikäisenä (eli siis ihan hirveän kauan sitten) lastenkerhon ohjaajana. Kerhoa pidettiin kesällä. Lasten yksi ehdoton suosikkileikki oli "maa, meri, taivas". Tiedättehän sen, jossa piirretään maahan kaksi samansuuntaista viivaa noin parin metrin päähän toisistaan. Viivojen välissä on meri, toisella puolen maa ja toisella taivas. Leikkijät asettuvat seisomaan aluksi vaikkapa taivaaseen. Sitten huutaja huutaa jonkun alueen ja kaikkien pitää sännätä sinne. Voi huutaa myös sen paikan, jolla leikkijät seisovat. Silloin pitää älytä olla liikkumatta. Jos menee väärään paikkaan, putoaa pelistä, jos liikkuu, vaikka ei pitäisi, putoaa ja ehkä siinä oli sekin sääntö, että viimeinen perillä putoaa aina pois. 

Mitä tuolla leikillä on tekemistä seuraavien kankaiden kanssa? Ei mitään sen enempää kuin, että maa on vihreä, meri ja taivas sinisiä. Ja kankaatkin on.

 VI35 Maija Isolan Muskotti-kuosinen pusero. Tästä ajattelin yhdelle pienelle Auringolle mekkoa, jos hänelle kangas vain kelpaa. Nappilistan voisi säilyttää ja vaihtaa jotkin räväkämmät napit. Kauluskin voisi olla aika hauska jättää. Tulisi sellainen takkimekko. MYYTY.

 Linssilude, joka yrittää piilotella kauluksen takana. On se niin pässi!

VI36 Öhöm, tämä ei nyt sitten ihan vastaa väritykseltään noita määreitä, koska toinen raita on musta. Voi se olla todella tummansininenkin. Ja sitä paitsi: onhan maassa mustaa ja joskus taivaallakin. Niin, tämä on
tooooodella pitkä ja leveähelmainen mekko, josta saa monta paitaa tai useammat housut.
Edit: Minä taidan olla naispuolinen pässi, kun unohdin sanoa, että kangas on velouria.

Edit2:
Olka-helma-pituus 140cm. Helman ympärysmitta kaksi metriä.

Rinnanympärys 82cm.
Minulle, joka olen onnettoman lyhyt pätkä, mekko on piiiiitkä. Oikeasti pitkälle tämä on ehkä onnettoman lyhyt. MYYTY

4 kommenttia:

 1. Hei, saisko tuosta VI36 kuvan missä koko mekko näkyy? Kiinnostuin heti tuosta: tooooodella pitkä ja leveähelmainen mekko? Jos se ois sopiva mulle, myisitkö sen kokonaan? :)

  T, tooooodella pitkä ilman leveähelmaista mekkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kuva mekosta. Mahtaneeko olla lähellekään sellainen, jota voisi kutsua sinun päällä pitkäksi mekoksi? :)

   Poista
 2. Ihana! Herkullinen väri ja niin hyvä malli! Tykästyin. Pituus on hyvä, ei laahaa maata mutta on pitkä. Tuo yläosa vähän mietityttää, onko sittenkin liian pieni ylhäältä. Mutta jos kangas joustaa vähän, voisi olla just sopiva!

  VastaaPoista