maanantai 19. elokuuta 2013

Naisellista punaista

Aiemmin kyselin, mikä tekee naisen. Monen mielestä punainen on naisten/ tyttöjen väri, joten kai se on yksi naiseuden tekijä. Pukekaa punaista yllenne naiset!

PU48 Mariraitaa, joka unohtui viimeksi kuvista. Eipä tämä taida enempää esittelyjä kaivata. Paita, joka on upeassa kunnossa ja valmis käyttöön vaikka siltään. MYYTY

PU49 Iso pala puuvillakangasta. Arvelisin, että voisi olla vaikka Keski-Euroopasta lähtöisin. Kuosi ei vaikuta kovin kotimaiselta. Väri on himpun liian räväkkä punainen.

Naiseuskyselyyn tuli vain neljä vastausta, mutta luulenpa, että niissä kiteytyi olennaisin. Annoin "Entten tenttenin" ratkaista palkinnon saajan.
Taddataaa! Ta taa da taa!
Naisellisen yllätyksen saa Yhden pienen käsityöblogin Anne. Onneksi olkoon. Anne, laita sähköpostilla yhteystietosi, niin voin toimittaa yllätyksen sinulle. Osoite on vaatekomeroon ja sitten tulee @-merkki ja loppuosa on gmail.com. (Varalta osoite tuossa muodossa, kun olen saanut muutaman spammin.)

6 kommenttia:

 1. Saako tuon PU 48 mariraidan varata odottamaan kevättä? Meinaan, kun se pikkuveljen takki mahtuikin vielä nyt syksyllä. Kevääksi ei ole takkia.:)Eihän tuo kovin keväinen väri kyllä ole.. Onko tuossa "vahvempana" sininen vai punainen? Näyttävät niin tasaisilta tuossa kuvassa.. Saisko siitä hyviä tonttulakkeja?

  VastaaPoista
 2. Sinipunainen Mariraita sopii jokaiseen vuodenaikaan. Komein väriyhdistelmä noista, jos minulta kysytään.

  En osaa sanoa, onko punainen vai sininen vahvempi. Tasavahvoja lie. Tonttulakkeja en suostu kankaasta tekemään, anteeksi vain. Takiksi voin varata.

  VastaaPoista
 3. Sitten kun olet toimittanut yllätyksen Annelle niin voisit kertoa meille muille mitä ihanaa Anne sai. Minua ainakin kiinnostaa.
  Maisa-Kaarina

  VastaaPoista
 4. Perun tuon mariraidan varauksen. Ajattelin, että onkohan reilua varata niin pitkää aikaa. Tilaan takin keväällä tuosta tai muusta kankaasta. Eli jos joku muu haluaa tilata siitä jotain, niin vapaus vallitkoon!

  VastaaPoista
 5. Mikä on Maripaidan koko ? Kyselee Maripaitojen suurkuluttaja Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko on 41. Napitus on miesten puolelle eli taitaa olla siis kauluksenmitalla tuo koko.

   Poista