maanantai 1. syyskuuta 2014

Ennakkovaroitus

Huomio, huomio!

Pitkän pohdinnan jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että on aika laittaa Vaatekomeron ovet kiinni. En tiedä vielä, sulkeutuvatko ne lopullisesti vai vain toistaiseksi. Pahimpien shokkireaktioiden välttämiseksi olen päättänyt, että ovet ovat auki syyskuun loppuun asti. Toisin sanoen otan tilauksia vastaan vielä noin kuukauden ajan. 

Ompeluun en ole kyllästynyt, mutta bloginpitämiseen olen. Nykyinen systeemi ei toimi. Blogia pitäisi kehittää monin tavoin, mutta juuri nyt minulla ei ole siihen intoa. 


Kangashyllyssä näyttää tältä. Ylähyllyllä on kankaita, joita en ole saanut kuvattua. Ja on niitä vähän muuallakin... Kuvan väreistä voitte päätellä, että ei osunut ihan oikea kuvausasetus kameraan. Ei huvittanut alkaa enää ottamaan uusia kuvia. ( < Yksi hyvä lisäsyy blogin lopettamiseen.)

Siinä niitä ois - ainakin vielä toistaiseksi.

Tilatkaa!

4 kommenttia:

 1. Oohh. Ollappa nyt rikas niin uudistaisin koko garderobin..
  Wee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maksun aikahan koittaa vasta lokakuussa, joten sinulla on kuukausi aikaa rikastua. :)

   Poista
 2. Oi mitä väriloistoa. Eihän tuosta voi valita vain yhtä, tai kahta. Hienoja kuoseja!!

  Ehtisitkö ja tekisitkö vauvalle makuupussin? Samantyylisen mitä äitiyspakkauksessa?Huomasin vauvan vaatteita pestessä, että äitiyspakkauksesta saatu pussi on pahasti pilkullinen kauttaaltaan. Ollut ehkä kostea tai jotain kun olen sen laittanut varastoon. :(

  Jos lupaat tehdä, nuo alarivin siniset kiinnostaisi. Olisko niistä jostain siihen?

  Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria, aina vain parempi, mitä useampia kuoseja himoitsee.

   Ehtisin tekemään makuupussin. Laitan sulle sp:a.

   Poista