maanantai 31. lokakuuta 2011

Samaa vanhaa edelleen

Moni on kysellyt, miksi Vaatekomeroon ei ole ilmaantunut pitkään aikaan mitään uutta. Syitä on kolme:
1. En ole löytänyt kirppareilta ahkerasta etsinnästä huolimatta mitään.
2. Olen ommellut laiskanlaisesti tilaustöitä. Laiskalla menee pieniin töihinkin paljon aikaa. Kuvia laitan, jos niitä asiakkailta saan.
3. Kun oikea käsi parani, vasen kipeytyi. Hidastaa tekemistä.

 Lupaan ja vannon, että heti, kun tulee jotain muutosta kahteen ensimmäiseen kohtaan, julkaisen sen täällä. Kolmanteen ei auta kuin lepo ja myötätunto.

Pysykää linjoilla hiljaisuudesta huolimatta! Pieni vinkki: käy katsomassa aivan ensimmäiset postaukset. Onko siellä jokin kangas, joka on päässyt vilahtamaan silmiesi ohi huomaamatta? Nyt olisi hyvä aika tilata vaikka tikkivuorisia takkeja. Niillä tarkenee vielä pitkään.

5 kommenttia:

 1. Meidän poijjaalla on ollut housut käytössään. Laitan kuvia nyt, kun tietokone ja kamera ovat taas vallassani.

  VastaaPoista
 2. Täältäkin tulee kuvia vielä.. t. Hoo

  VastaaPoista
 3. Ja täältä. Käyn aina välillä ihailemassa pöytäliinasta tekaistua tyylikästä punavalkoista mekkoa (12.6.postauksessa), joka näyttää aika jouluiselta näin marraskuussa. En ihan päässyt selvyyteen, onko kyseinen mekko jo myyty ja jos ei, niin minkä kokoinen se on. Jos kangasta on vielä jäljellä, haluaisin siitä jouluvaatteen jollekin kolmesta tyttärestäni. Toivoo Lemppu

  VastaaPoista
 4. Ooo-o! Kuvia luvassa. Ihanaa!
  Lemppu: Voit ihailla punavalkoista tyylikkyyttä pian oman tyttäresi päällä. Kangasta on yhteen 98 senttiseen mekkoon. Pienemmänkin saa, isompaa ei.

  VastaaPoista
 5. Otetaan sitten semmoinen. Laitan tarkemman tilauksen sähköpostitse myöhemmin, mutta varaan kankaan nyt.

  VastaaPoista