torstai 13. lokakuuta 2011

Tätä onnea en kätke, vaan jaan

 Käsi ei ole vielä aivan priimakunnossa, mutta kyllä tällä jo kirjoittaa ja vähän ompeleekin. Pitää vain malttaa tehdä rauhassa ja vähän kerrallaan. Kumpikaan ei valitettavasti kuulu minun hyveisiini. 
Nyt lisää niitä kankaita, joita lupasin taannoin.

 PU19 Punainen pienikokoinen pussilakana. Tällainen on siis turkoosinsinisenäkin. Kaunista, kaunista.
MYYTY

 PU20 Joulunpunaista kangasta kera valkoisten kukkakimppujen. Tämä kangas lie käyttämätöntä - ainakin siltä se käsiin tuntuu. Löytyi kirpparin palalaarista. Tätä on iso pala - riittää moneen. Jos sinusta punainen väri näyttää jotenkin epätasaiselta, älä epäile silmiäsi, sillä väri ei ole aivan tasainen. Miten sitä kuvaisi? Vähän niin kuin meleerattu harmaa, mutta punainen.
Ps. Meleeraaminen tarkoittaa värien sekoittamista. Tarkistin Wikipediasta. Eli voisi varmaan sanoa myös meleerattu punainen.

 VI17 Mietin kauan, uskallanko laittaa tätä kuvaa. Älkää nyt kimmastuko ihmiset, mutta tämä kangas on jo myyty. Halusin vain näyttää, että tällaisiakin aarteita vielä löytyy.

 KE16 Tämän kohdalla pätee sama kuin vihreän kankaan kohdalla. MYYTY on. Kangas on paksua puuvillaa ja tätä on vajaa kahden metrin pala. Entinen verho, lie.

VI18 "Jaettu ilo on kaksinkertainen." Tämän kankaan kohdalla se voisi olla nelinkertainen. Aivan järisyttävän ihana verho, pituus 195cm ja leveys 117cm. Tästä tulisi neljä vauvanpeittoa. Yksi peitto tästä on jo tehty.
MYYTY

2 kommenttia:

  1. VI18 palasista tulisi jotain ihanaa jo pelkästään kuvilla. Jos jää pieni pala, niin peittoon voisi tikata kuvan yksiväriselle taustalle. Nuo pöllö ja vanha auto ihastuttavat eniten! Mietintää, jos niistä jotain keksisin meille.
    Ah, mitä kankaita taas!

    VastaaPoista
  2. Kyllä sulla on silmää, kertakaikkiaan! Ihastuttavia löytöjä, jälleen kerran

    Hoo

    VastaaPoista