lauantai 5. marraskuuta 2011

Jäävirtaa

Lupasin laittaa uuden postauksen heti, kun löydän jotain kirpparilta. En ihan onnistunut pitämään lupaustani. Kuvasin parin päivän löydöt eilen. Tänään esittelen sini-mustat.

SI22 Matkalla kampaajalle päätin pyörähtää nopeasti matkan varrella olevalla kirpparilla. Aikaa oli muutama minuutti. Kirpparilla oli kodintekstiilit alennuksessa. Pengoin vimmatulla vauhdilla läpi kaikki pöytäliina-, tyynyliina-, lakana- ja tilkkukorit ja plarasin verhot. Viimeisestä tillkukorista löytyi pieni pala yllä olevaa ihanuutta. Nappasin tilkun mukaan ja juoksin kassalle. Myyjä sanoi, että näitä paloja oli kaksi. Toinen oli vähän isompi. Pinkaisimme takaisin tilkkukorille ja myyjä kaivoi korin pohjalta sen isomman palan. 

Ei tätä edelleenkään metritolkulla ole. Isomman palan koko on 140x76 (leveys x korkeus) ja pienemmän 106x38. Kankaan nimi on Jäävirta. Hulpioreunassa lukee: Jäävirta Desing Seija Lampinen Aitoenne Handprinted by E Helenius Oy. Tästä tulisi aivan mielettömän ihana takki tai vaikka mitä.

Ps. Myöhästyin kampaajalta pari minuuttia. Kirpparin myyjä käski sanoa kampaajalle, että tyylikäs nainen on aina vähän myöhässä. Sanoin.

SI23 Miten tämän verhon parhaiten kuvailisi? Ensinnäkin verhossa on valtavan isot kukat. Keskimmäisen kukan halkaisija on lähes 70 senttiä. Verho on 150cm leveä ja 192cm korkea. Kukkakuvio toistuu verhossa kaksi ja puoli kertaa. Yläreunassa on muutama reikä (nuo pari vaaleaa pilkkua vasemmalle ylhäällä). MYYTY


 MU7 Röyhelöhelmainen hämmentävä hame, joka näyttää saumoista tehdastekoiselta. mutta mistään ei löydy valmistus- tai pesumerkkiä. Toisaalta tässä on jotain hyvin kotikutoista. Ja entäs kuosi sitten? Voi olla viime vuoden mallia eräältä tunnetulta halpisvaateketjulta, mutta yhtä hyvin voi olla 80-luvulta.
Olkoon mitä tahansa, minun silmääni tämä viehätti. Hameen pituus on 72cm ja koko on ehkä 36. Nyt helmat heilumaan isommalle tai pienemmälle! Kuka tykkää "kuplivasta" kuosista?

3 kommenttia:

 1. Hmm. Jäävirta tuo mieleeni kuvaamataidon opettajan.
  SI23 on kyllä ihastuttava!
  Miten kirpparilla voi pyörähtää nopeasti? Saa olla todella pieni kirppari ja vähän tavaraa. Nim. kokemusta

  VastaaPoista
 2. Hienot ovat uudet hiukset!
  Kaunis on jäävirta. Mitähän siitä tekisi... :)

  Hoo

  VastaaPoista
 3. Millaista kangasta tuo S123 on - voisiko siitä tehdä mulle hameen? Nyt syksyä päin mentäessä mielellään ei-niin-hulmuavaa, mutta ei kuitenkaan aivan talvijäykkää... - Pirkko

  VastaaPoista