tiistai 29. marraskuuta 2011

No onkos tullut kesä...

... nyt talven keskelle? Ei. Täällä ainakin on tullut talvi pitkään jatkuneen kesän keskelle. Saatiin lunta erittäin pikaisella toimituksella (muutaman tunnin sakea sade) kymmenisen senttiä.

Sen sijaan minä löysin kesän kirpparilta. Vai oisiko tämä sittenkin enemmän syksy?
KE18 Kaksi aivan upeaa verhoa. Värit on taas hieman pliisut, mutta voin kertoa, että tuo tummempi keltainen on todella syvää keltaista. Oikein sellainen voimakeltainen. Verhojen koko on 133x184. Kuvan vasemmassa reunassa keskivaiheilla on tulitikkulaatikko mittoja suhteuttamassa. Kukat ovat isoja: reiluun 130 senttiin mahtuu kolme kukkaa rinnakkain. Klikkaa kuvaa ja tarkastele kukkia lähemmin - ne ovat upeampia kuin miltä tässä minumaalisessa kuvassa näyttävät.
Kankaasta tulisi hauska takki aikuiselle - ja miksi ei lapsellekin. Hameenkin tästä voisi tehdä tai mekon. Voin myydä kokonaisina verhoinakin, jos haluat aurinkoa ikkunoihisi.
MYYTY

... ja laitetaankos pesä myös pikkulinnuille? Laitetaan. Sellaisille pikkuisille linnuille, jotka viettävät elämänsä ensihetket keskolassa. Yritän järjestellä Nuppupeitto-keräystä Keski-Suomen keskussairaalaan. Tästä lisää heti, kun tiedän enemmän.

2 kommenttia:

  1. Oih, mikä kaunis ajatus! Kuulostaa hyvältä ja jään odottamaan lisää..

    VastaaPoista
  2. UU! mitkä verhot! Todellinen löytö.
    Ja lunta? Täällä ei ole näkynyt. Harmi. Nytkin monta astetta plussan puolla.

    Nuppupeitoista on ollut jossain toisessa käsityöblogissa asiaa.

    VastaaPoista