torstai 7. kesäkuuta 2012

Kauneimmat onnittelut

 Tänään on hyvän ystäväni syntymäpäivä. Sen kunniaksi laitan muutamia uusia kankaita. Maailmassa ei ole koskaan liikaa kauneutta. Onneksi kauneutta voi jakaa.

 VI25 Kangas, jota en varmaan kyllästy katselemaan koskaan. Aivan mielettömän ihana. Jämäkkää puuvillaa, josta tulisi hupullinen takki 116-senttiselle. Taipuisi myös vaikka hihattomaksi mekoksi aikuiselle - tosin vain S-koossa.
23.7.12: Tästä tuli yksi hame, mutta kangasta jäi vielä lapsen mekon verran. Saa tästä takinkin alle 80-senttiselle. MYYTY

 OR13 Oranssia vakosamettia, josta mittailin jo 92-senttistä takkia. Takkiin olisi jo napit ja vuorikangaskin valittuna. Ajatuksena oli tehdä takki "Kuusimetsän" kaavalla. Olennaista on, että takana on hieman kaareva tamppi (, vaikka sitä ei kuvassa näykään). Niin, ja pariksi tälle takille kuuluisi mössa numero 1. Valmis paketti siis. Kuka tarvitsee? :) Toki tästä saa muutakin tilata,  mutta täytyy toimia nopeasti, sillä kaavat on jo katsottuna ja enää tarvii ommella yksi takki ennen tätä.
23.7.12: Tästä tuli takki. Katso kuva Vaatekomeron Puodista.

PU33 Kuka muistaa tämän kuosin aiemmista postauksista? Tätä on minulla nimittäin vihreänäkin. Joka tapauksessa, tämä on hihaton mekko kokoa 34/36. Tulisikohan liian jouluinen yhdistelmä, jos yhdistäisi tämän ja vihreän? MYYTY

2 kommenttia:

  1. Oi mitä herkkuja nuo kankaat! Voisinkin varata tuon vihreän ja teettää siitä kesähameen.
    -W-

    VastaaPoista
  2. Tuota "pilvikangasta" PU33 jota sinulla on myös vihreänä, on olemassa keltaisenakin. Näin nimittäin sellaisen mekon viikonloppuna.
    -W- edelleen

    VastaaPoista