lauantai 9. kesäkuuta 2012

Vuosikas

Heinäkuun lopussa Vaatekomero täyttää vuoden. Sen kunniaksi juhlitaan - mitenkäs muutenkaan kuin pienellä kilpailulla. Tällä kertaa osallistuminen vaatii hieman viitseliäisyyttä, sillä kilpailuun osallistutaan valokuvilla.

Yksivuotiaalla ihmislapsella on rajaton itseluottamus ja hän on varsinainen maailmanvalloittaja. Millaisena sinä näet pulppuavan itseluottamuksen ja maailmanvalloittajamielen? Valokuvaa se minulle!

Kukin kisaaja voi osallistua kilpailuun yhdellä kuvalla. Kuvassa tulee näkyä jokin Vaatekomerosta peräisin oleva vaate/ tavara/ kangas tms. Se siis voi yhtä hyvin olla lapsen mekko, läppärilaukku, vauvan makuupussi, verho kuin vaikka tyynynpäällinen tai rahapussi.

Jos on päässyt käymään niin, että et ole vielä hankkinut Vaatekomerosta mitään, voit kuvata vaikka naapurin lapsen mössaa. Muista kuitenkin, että henkilöitä kuvatessasi sinulla täytyy olla heiltä lupa! 

Muuten kuvan suhteen sinulla on täysin vapaat kädet.

Kilpailuaika on 10.6. - 30.7.2012. Lähetä valokuvasi osoitteeseen vaatekomeroon@gmail.com. Liitä mukaan pieni tarina kuvasta.

Palkintona on lasten takki. Jos et tarvitse takkia, saat valita 40 euron edestä muuta tavaraa Vaatekomerosta.

Kilpailukuvat julkaistaan blogissa 31.7.2012. Arvoisa raati valitsee voittajakuvan. 

Kamerat räpsymään! Kuvissa ei haeta teknistä täydellisyyttä tai onnistuneinta sommitelmaa, vaan ennen kaikkea elämisen riemua. 

Ps. Kiitos hyvästä kilpailuideasta kuuluu pikkusiskolle.


3 kommenttia:

 1. Hyvä idea sillä pikkusiskolla! Harmi, että olen jo poistanut niitä vauhdikkaimpia sovituskuvia. Niissä näkyisi yksivuotiaan elämisen vauhtia. Täytyypä vähän tuumia. Toivottavasti saat paljon kuvia kasaan!
  -W-

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Millainen koostumus on siinä arvoisassa raadissa?

  -W- taas

  VastaaPoista
 3. No niin. Nyt on osallistuttu. Toivottavasti raatilla on paljon kuvia mistä valita.
  MaisaK

  VastaaPoista