lauantai 1. syyskuuta 2012

Kuumaliimasydämiä

 Viimeksi sanoin, että ompeleminen on hauskaa. Se on myös haastavaa.
Myös kuvaaminen on haastavaa ja siksipä olenkin ilmoittautunut kuvauskurssille.Seuraavat räpsäisyt ovat kammottavia, mutta luvassa on parempaa ensi viikosta lähtien.

 Sain Hitachin työkalusarjalaatikon, josta oli poistettu niin työkalut kuin muutkin sisukset.

  Jäljellä oli vain kuori. Toiveena muuntaa kuoret käsilaukuksi. 
Laukun vasemmassa yläkulmassa lukee NAME eli siihen saisi kirjoitta nimensä. Minä liimasin siihen S-kirjaimen, kun sellainen oli sattunut jäämään leluaakkossarjasta.

 Vuorasin laukun punaisella sydänkuvioisella tikkikankaalla (= vanha takki). Reunat huolittelin vinokantilla, joka oli peräisin istuinpehmusteista (Vai mitä ne on sellaiset, joita laitetaan tuolille?). Toisenlaisesta sydänkankaasta ompelin pienen taskun ja laitoin reunaan kuminauhan. Jos laukun omistajan tarvitsee ottaa mukaan joskus cd:itä tai pokkareita tai etikkaa tai juomapullo, niin ne voi sujauttaa kätevästi kuminauhalenksuihin. Haluatteko tietää, mistä kuminauha on peräisin? Nanson trikoohameesta. Hameosasta tehtiin ensin yhdelle pikkuneidille housut.

 Toiselle puoliskalle tein yhden ison taskun. Naisen käsilaukussa voi olla mitä vain, joten sovitin, miten taskuun mahtuvat juuriharja, hanhi ja vasara. Hyvin. Vasemmassa yläkulmassa on minitasku avaimille. Rekvisiitta-avaimet roikkuvat vain näön vuoksi puolittain taskun ulkopuolella.

Sisuskalut liimasin kuoreen kuumaliimalla. Enpähän sitäkään ollut ennen tehnyt. Kirpparilta ostin pistoolin ja Tiimarista liimapuikkoja. 

Onnea laukun uudelle omistajalle!

8 kommenttia:

 1. Olet sinä vain eri väkertäjä. Kyllä sen naisen kelpaa, joka tämän käsilaukun omistaa. Epäilen, että meilläkin mies kehtaisi tuollaista käsilaukkua kantaa.:)
  -Werhoutuja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testattu on, että kehtaa tätä mieskin kantaa. Tosin sisusta ei vielä silloin ollut, kun yksi miehenpuoli kuskasi tämän minulle kaupungin läpi kirpparille. Ja siellä toinen mies yritti ostaa laukun. Hih! Ois saanut pelkät kuoret.

   Poista
 2. Minä olen ensimmäisenä jonossa kun näitä aletaan jakamaan. Oliskohan tuolle kyytiä tänne mamman luokse. Se jotenkin sopisi myös minun kainaloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kai sinun sitten pitää tällainen saada.

   Poista
 3. Hetken jo luulin että tuo laukku on tulossa MaisaKaarinalle kun siinä on tuo S. Voisin hyvin kuvitella laukun hänen kainalossaan.
  Laukun sisustus on kieltämättä hieno, mutta että käsilaukkuna... Taidan tyytyä johonkin tavanomaisempaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi, laita seuraavalla kerralla joku nimimerkki, jookos.
   Eikös sitä sanota, että "Moni kakku päältä kaunis..."? Tällä laukulla on sisäistä kauneutta ja ulkoista komeutta.

   Poista
 4. Anonyymi ilmoittautuu
  Elli

  VastaaPoista
 5. Mykistävä käsilaukku, huikeita kontrasteja.

  Kuumaliimasydämiä voisi olla myös teinin kirjoittaman rakkausrunon otsikko.

  VastaaPoista