lauantai 27. lokakuuta 2012

Jotain pientä

 Olen uskotellut itselleni, että minulla ei ole kovin monta kangasta kuvaamatta. Aika monta niitä kuitenkin pikaisella kokoamisella löytyi. Yksi tekosyy kuvaamattomuudelle on, että minulla on ollut ongelmia kameran kanssa. Toinen tekosyy on, että monet kankaista ovat kovin pieniä.

 PU36 Valtaisa työ- tai kotitakki. Ensin ihastuin neppareihin, sitten väriin ja sitten ajatukseen, että teen tästä jotain sellaista, jossa voin säilyttää nepparit. Kuka tietää, kenen kangas tämä on? Minä hieman yllätyin, kun löysin valmistajan lapun, mutta se vain vahvisti ostopäätöksen.

 PU37 Hemaiseva tyynyliina. Riittää pienen ihmisen mekkoon. MYYTY

 PU38 Kulahtanutta, mutta vahvaa apilapuuvillaa. Kovin on pieni tyynynpäällinen, mutta voisi tästä jotain keksiä. MYYTY

 SI32 Tekisi mieleni sanoa, että tämä kangas on puuvillasatiinia, mutta kovin tuntuu keinokuituiselta. Satiinisidos tässä kuitenkin on ja arveltavasti mukana ainakin vähän puuvillaa. Hulpiossa lukee designed by OILI MÄKI. Minä näen tässä kassiainekset. Huomaa, että kuvio on peilikuva sekä poikki- että pystysuunnassa. Kuva ei tee oikeutta tälle upeudelle.

 OR16 Yritin saada pienen sydänkohtauksen, kun näin tämän "essupaidan". Tämä on siis samanlainen kuin lapsille puettava suojaessu, jossa ei ole hihoja ja joka yltää vain vyötärölle ja on takaa yhdellä napilla kiinni. Tämä on kuitenkin aikuisten kokoa. Kuten kuvasta näkyy, essu on kulunut edestä. Kangas on niin mielettömän hieno, että tuo kuluma ei minua hidastanut. Kyllä tästä jotain pientä saa. MYYTY

 VI34 Kaksi tyynynpäällistä vahvaa puuvillaa. MYYTY

 PU39 Tämän päivän huikea löytö. Kolme lyhyttä verhoa. Punainen pohja, tummansiniset pallot, jotka ovat halkaisijaltaan noin 10 cm. Todellisuudessa värit ovat hieman tummemmat. Näistä tulee vaikka takki aikuiselle tai muutama vauvan makuupussin päällinen.

VA10 Toinen kangas, jonka takia sain pienen hepulin. Yksittäinen verho, jossa on lapsia liikennevälineissä. Harmillista, että kankaassa on maitokahvin värisiä tahroja, joita en saanut pesussa pois. Toisin sanoen tästä on pelastettavissa yksittäisiä kuvia ja pari isompaa kokonaisuutta. Kuvat ovat noin 30cm leveitä. MYYTY

3 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä taas! Toivottavasti pian nähdään näistä muovautuneita löytöjä. Tuossa VI34 on jotain mummola henkeä. :) Mikä tuon kotitakin tarina on? Kerro, oi kerro!
  -W-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotitakissa ei ole sen ihmeellisempää tarinaa kuin se, että se on Marimekon. En tunnistanut sitä Marimekoksi. Liian tasaista raitaa, liian säntillistä.

   Poista
 2. Tuo VA10 vaikuttaa aika lupaavalta. Se on tulossa vissiin meille. Lähetä perinteisellä tavalla ja laskuta omantunnon mukaan.

  VastaaPoista