sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Lisää punaista

Paloautonpunainen, tiilenpunainen, tulipunainen, vaaleanpunainen, omenanpunainen, joulunpunainen ja punainenpunainen. Katsopa näitä. Olisiko näissä mitään sinun silmääsi hivelevää?

PU3 Peruspuuvillaa kapeilla valkoisilla ja punaisilla raidoilla höystettynä. Jos mittaa pystyraitaisena, kankaan pituus on 33cm ja leveys 320cm eli reilut kolme metriä.
21.06.2011: Raitoja on jäljellä enää hieman toista metriä. MYYTY

PU4 Tämä kangas onkin tuttu jo pussukoista. Sydämet ovat noin 1,5 cm leveimmältä kohdalta. Ohkaista puuvillaa (eikä ehkä kovin vanhaa, mutta koreaa kyllä) on yhteen n. 80 senttiseen takkiin. Huppua ei taida tulla. MYYTY


PU5 Pieni on kaunista, sanoi päättötyön ohjaajani vuosia sitten. Sitä lie ajatellut tämänkin kuosin suunnittelija. E. Laiho Oy Lohjalta on valmistanut kankaasta sitten kaksipuoleisen essun (vai olisiko ennemminkin jokin suojaliivi?), kokoa 36. Nykymittapuulla koko olisi ehkä 34 tai jopa 32.

PU6 Kuka tietää tuolle valkoiselle kuviolle nimen? Minä olen mielestäni joskus kuullut sen, mutta ei ole aavistustakaan, mikä se voisi olla. Muistuttaa kuitenkin pisaraa.
Niin, sitä vain, että tällaistakin kangasta on.


PU7 Kiljuin riemusta, kun löysin tämän. Minulla on vahva epäilys kankaan valmistajasta, mutta koskapa en löytänyt netistä varmistusta oletukselleni, en arvaa julkisesti mitään.

Kangas on paksua trikoomaista neulosta. Harmillista, että kangaskaistale ei ole kuin 51cm leveä ja 98 pitkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti