sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Ruskeaa-aa-aa-aa Allin lasta

"Upea oli ilma, vaan upeampi oli Hilma". Viikonloppuna Hilman on täytynyt kyllä olla täydessä tällingissään, että on ilman upeudessa voittanut. Minä raahasin osan ruskeista kankaista ulos auringonpaisteeseen ja napsin kuvia.

RU3 Harvahkokudoksinen pöytäliina lepatti kivasti tuulessa - ja tuuli vääristi hieman mittasuhteita. Liinan keskellä on iso kukka. Sen ympärillä olevat pienemmät kukat ovat suurinpiirtein saman kokoisia. Mukavan pehmoista kangasta 120x120 kokoinen pala.

RU4 Tuttuakin tutumpaa Maija Isolan Kaivo-kuosia. Valitettavasti kaivonrenkaista on vain kaksi säilyttänyt värinsä. Muut ovat haalistuneet ja hiutuneet lähes olemattomiin. Hyvä puoli on se, että yhden kaivonrenkaan koko on 123x44 (leveys x korkeus) eli kyllä näistä jotakin saa tehtyä. MYYTY


RU5 Minä kutsun tätä kangasta Silmuksi, koska kuvio muistuttaa aivan aukeavaa silmua. Toisaalta tämä voisi olla myös Jyvä. Kankaassa on yksi kokonainen iso kuvio ja toisesta kuviosta 2/3. Ensin ajattelin tehdä tästä itselleni takin, mutta en ole saanut aikaiseksi. Puuvillaa tämäkin.

RU6 Mitäpä tästä sanoisi? Vahvaa keinokuitua - mitä lie teryleeniä tai krimpleneä. Mekkona tämä on kuitenkin jollakin tätillä heilunut. Hauskat värit.

RU7 Pari pitkää, mutta kapeaa suikaletta ruskeapohjaista kangasta. Tästä saa pari takkia tai mekkoa, jos ei haittaa, että takkappaleessakin on keskellä sauma. Ajattelin, että tästä saisi kivan mekon, johon voisi yhdistää jotain toista ruskeaa kangasta tai väripilkuksi vaikka keltaista.

RU8 Lisää kukkaa ja ruskeaa. Toisella reunalla on yksi rivi kukkia ja toisella kaksi tai paikoitellen vähän useampia. Tämä nimittäin on kappa ja vaalea kukkaraita on oikeasti vaakatasossa. Kappa levenee reunoja kohden.

RU9 Entinen koristetyynynpäällinen. Noin 60x50 pala.

RU10 Peruspuuvillaa. Vaikka vuorikankaaksi, jos haluat korian vuorin. MYYTY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti