perjantai 9. joulukuuta 2011

Jouluostoksilla

 Kotiompelimossa on monta jouluasiaa tekeillä. Yhteen lahjaan en löytänyt mieleistä kangasta Vaatekomerosta, joten piti lähteä kirpparille. Tarkennus: tarvitsin vain muutamia tilkkuja.

PU24 Löysin pari tilkkuakin, mutta myös tämän. Finlaysonin tyynynpäällinen paksua puuvillaa. Niin paksua, että ajattelin tästä tehdä kassin/ laukun, mutta tajusin viime hetkellä, että juuri nyt ei ole mihinkään "välitöihin" aikaa.


MU9 Tämäkin lähti mukaan. Minun kummitädillä on joskus ehkä ollut tämän tyyppisestä kankaasta mekko. Hän tykkäsi pienistä kukista ja iloisista väreistä. Tosin hänellä oli kyllä enemmän sinisävyisiä vaatteita. Tätä kangasta on kolme palaa. Kangas riittää yhteen lasten mekkoon ja vielä jää kahteen hameeseen ainekset.
MYYTY

PU25 Tiedän jo valmiiksi yhden lukijan, joka hullaantuu tähän kankaaseen. Kangas on erittäin kapean ja pitkän hameen muodossa tällä hetkellä. Siitä saisi kuitenkin 116-senttiselle hihattoman mekon.

Ja entäs ne kangastilkut? Minun piti hakea Googlesta hieman hengenvahvistusta, että osaisin tehdä lahjasta oikeanlaisen. Totesin, että omista kangaspinoistahan löytyy juurikin sopivia materiaaleja. Ne kirpparitilkut päätyvät varmaan Nuppupeittoihin. Nuppupeittoasia on vielä vaiheessa. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Siihen luottaen. MYYTY

5 kommenttia:

 1. Anonyyminä huutelee Werhoutuja, kun ei kuulemma ole nykyisellä tilillä oikeutta tälle sivulle. Senkin Eksploreri, vaihdan kohta Nuotiosuteen.

  Varaan PU24:stä itselleni kassin. (eihän kukaan ehtinyt ensin, eihän?!)

  Tuota PU25 kuosia on meillä kotona ollut varmasti. Muistelisin että valkeapunaisena myös. Joskohan löytyisi vielä jostain kätköistä?

  VastaaPoista
 2. Ei ehtinyt, ei. Olit kyllä tosi nopea. Varaan sen sulle. Laita kassitoiveita sp:iin.
  Vaihda Tulisuteen. Minä käytän molempia rinnakkain. Vaatekomero toimii Tulisudella paremmin. Suosittelen. Ps. Fox on kettu.

  VastaaPoista
 3. JEE! Yksi askel eteen päin Nuppupeitoissa! JEE, JEE!!

  VastaaPoista
 4. Ps. huomasit kai, että kirjoitin NUOTIOSUSI, enkä tulikettu.
  Blogger kiukuttelee muutenkin minulle. Ei näytä kaikkia niitä ihania blogeja, jotka olen itselleni listannut.

  Edelleen nöyrin ihailijanne W.

  VastaaPoista
 5. Tuo kukkakangas MU9 on ihan Irja tai Aili mummo.Aika hauska minkalaisia mielikuvia noista tullee. Elli

  VastaaPoista