sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Linnut löysivät uuden pesän

Katsokaa, minkä ihanuuden sain, kun vain uskalsin kysyä. Työtakki oli matonkudekorissa ja minä kävin sitä pari kertaa ihailemassa. Kangas olikin aivan joutilas, koska ei ole kuvionsa vuoksi oikein hyvää materiaalia mattoihin. Hyvä, että ei ollut.

SI24 Työtakin niskassa lukee: Fenno Sport, Made in Finland. Olisin melkein vannottanut, että tämä on täyttä puuvillaa, mutta mukana näyttää olevan myös 15% viskoosia. Mutta vielä mystisempää on, että pesulapun vieressä on lappu, jossa lukee: emmis made in finland (vieläpä tuolla fontilla). Onko emmis joku ompelimo?
Olkoon mitä on, mutta kangas on ihastuttava. Nuo linnut on peukalonpään kokoisia. Väri vaihtelee valaistuksesta riippuen mustikansinisestä tummaan luumuun. Kankaasta tulee takki tai pari mekkoa. Vai onko jotain muuta, mitä tästä haluaisit?
28.02.12: Työtakista tuli lapselle takki. Kangasta jäi vielä. Siitä voisi ehkä tulla vielä pieni takki (80-senttinen tai pienempi).

3 kommenttia:

 1. Missähän tuota työtakkia on käytetty siivojako, kotihoitaja, keittäjä vai joku muu? Kangas on kyllä hieno.

  Elli

  VastaaPoista
 2. vieläkö sulla olis tuota kangasta 56cm takkiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvoisa Killi, noin pieneen takkiin kangasta löytyy kyllä. :) Laita tarkemmat toiveet sähköpostilla. Ohjeistusta löydät välilehdeltä "tilaaminen".

   Poista