sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Joulupukki matkaan jo käy...

Huomenna on se suuri päivä, jolloin menen luovuttamaan ensimmäisen satsin Nuppupeittoja Keski-Suomen keskussairaalaan. Olen iloinen ja hieman jännittynyt. Tiedän, että peittoja odotetaan. Peittoja on nyt 36 kappaletta. Nämä ovat tulleet muutaman viime päivän aikana:

 Kaisu toi käsityöneuvontaan neljä siilipeittoa ja kaksi nallepeittoa, joiden toisella puolella on mintunvihreä flanelli.

 Lisäksi Kaisu oli ommellut kaksi Muumipeittoa, toisesessa kääntöpuolella vaalea kuviollinen flanelli ja toisessa mintunvihreä.

 Kaisa-Liisan tapasin kaupungilla ja sain häneltä kahdeksan peittoa. Tässä ensimmäiset neljä: ensin kuvat etupuolelta ja sitten samat peitot kääntöpuolelta.

 Ja vielä toiset neljä Kaisa-Liisan tekemää peittoa molemmin puolin.

Kyllä näitä kelpaa lähteä viemään. Kiitos kaikille tähän mennessä osallistuneille! Keräys jatkuu ja peittoja saa toimittaa minulle siihen tahtiin, kun ehtii tekemään.

5 kommenttia:

 1. Miten peittojen vienti sujui? kyselee Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osastolla oltiin kovin iloisia peitoista. Entiset olivat kuulemma juuri loppuneet tai loppumassa.
   Lupasin, että vien keväällä toisen satsin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Lemppu tajusi myöhemmin, että kommenttini voi ymmärtää kahdella tavalla. No, ompelijatar ja lukijat varmasti ymmärsivät oikein. Ei mikään ilonpoistaja vaan ilonlisääjä. Nuppupeitot oikeasti tuovat lämpöä sairaalan steriiliin maailmaan.

   Poista
  2. :) Ymmärsin oikein ja ilahduin kovin. Toista tapaa ymmärtää en olisi huomannutkaan ellet olisi maininnut.

   Poista