lauantai 2. marraskuuta 2013

Lahjakas

Tiedätkö jonkun paremman tunteen kuin se, joka tulee, kun onnistuu ilahduttamaan toista? Minä luulen, että juuri tuo tunne on pontimena sille, että hurahdan kerta toisensa jälkeen osallistumaan hyväntekeväisyystemapauksiin. 

Nyt on parhaillaan meneillään Suomen suurin joululahja -kampanja. Oi, mikä oivallinen tilaisuus tuhota tilkkuja, päästää luovuus valloilleen ja saada hyvää mieltä. 

 Froteinen kissa on tehty saunatakin hihoista. Silmän mustuaiset on leikattu Muija-kankaasta, valkoiset osat vanhasta lakanasta. Täytteenä entinen tyyny. Kaava on STILin, arveltavasti 70-luvulta.

Valas, jolta puuttuu evät. Kaavoitin valaan itse ja olin niin innokas kokeilemaan, miten kaavanosat sopivat toisiinsa, että unohdin kokonaan evät. Kaavasta tuli kerralla hyvä ja aion tehdä näitä vielä pari lisää. Tosin silmien paikkaa pitää vielä miettiä, sillä nyt valas näyttää kovin surulliselta. Haluaakohan kukaan pieni potilas apaattista valasta itselleen?

3 kommenttia:

 1. Ihana ajatus ja hellyttäviä lahjoja olet kyllä tehnyt! Ehkä tuolle valaalle silmät korkeammalle? Minkä kokoisia nämä ovat?
  -wee-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa on noin 30cm korkea ja valas ehkä 15cm pitkä.

   Poista
 2. Ja jos alkaa leluideat ehtyä, palkkaa eräs aurinkoinen pikkuneiti tai joku muu lapsi suunnittelemaan lisää.
  http://hauskimmat.com/lasten-piirustuksista-tehtiin-pehmoleluja-nama-ovat-pelottavan-hienoja/nggallery/image/1-54/

  VastaaPoista