maanantai 23. huhtikuuta 2012

Jos muistaisi aina kuvata

 Aloin eilen miettimään, miksi blogissa ei tosiaan tapahdu mitään, vaikka varsinaisessa Vaatekomerossa tapahtuukin. Se johtuu siitä, että on paljon ompeluksia, joita en kuvaa tänne. Nyt kokeilin toisenlaista lähestymistapaa. Eilen illalla minulla oli tällainen pino:
Tässä on ainekset kappaan, mekkoon ja takkiin. Kaikkia kaksin kappalein. Mekot tosin on valmiita, mutta kaipaavat pientä muutostyötä.

Tänään pino näyttää tältä: yksi lyhennetty mekon helma (päällimmäisenä) ja kaksi valmiiksi ommeltua kappaa. Toisen mekon vuori on kuivumassa ja osa takkien materiaaleista vielä kaupassa.

Viime viikolla ompelin myös toisen unikin. Eilen se oli kadonnut mystisesti jonnekin. Viimeksi muistelin nähneeni sen Rotan (=mun läppäri) vieressä keittiön pöydällä, mutta ei sitä siellä ollut. Olkkarista oli vaikea etsiä, kun sieltä oli palanut sulake, oli jo melko pimeää eikä valoja tietenkään tullut. 

Mutta sieltä olkkarista se unikki kuitenkin löytyi. Tyyppi vain pötkötteli kaikessa hiljaisuudessa kangasvuoren päällä. Aika hyvin se tuonne kyllä maastoutui.

1 kommentti:

  1. Lääh. Luulin jo, että esittelet uusia löytöjä ja meinasin varata kaikki kankaat, varsinkin tuon keltaisen. Joku keltaiskausi menossa. Että jos jotain sellaista löytyy, niin osoitteen tiedät..

    VastaaPoista