maanantai 2. huhtikuuta 2012

Ylitsepääsemätön kiusaus

Olen joskus vannonut, että en osta muuta kuin peruspuuvillakankaita. Tänään jouduin ylitsepääsemättömän kiusauksen eteen. Joku oli tuonut kirpparille suuren määrän joustofroteita ja velouria. Hillitsin kuitenkin itseni niin, että ostin vain kahta joustofroteeta.

 RU22 Ruskea joustofrotee. Tästä on jo varattu yhdet housut ja pipo, joten voi olla, että tätä ei muuhun jää. Jos joku haluaa tällaista lisää, ilmoittautukoon pian, sillä kirpparille muistaakseni jäi tätä vielä. MYYTY

KE20 Tasaraitainen joustofrotee. Tätä on paljon. Tulee vaikka mekot äidille ja tyttärelle. Tai t-paidat kuudelle lapselle - nopeasti arvioituna. Tai useammat housut. Värit on todellisuudessa hieman kirkkaammat ja syvemmät. Keltainenkin sellaista auringonkeltaista. MYYTY

12 kommenttia:

 1. Möisitkö pätkän tuota raidallista? :)

  VastaaPoista
 2. Maija: Voisin myydä. Kuinka paljon tarvitsisit? Kangas on 130 korkea ja kaksi metriä leveää.
  Hanna: Aletaanko hieroa vaihtareita (, jos Maija ei osta koko kangasta)? Olisiko sinulla mitään kuviollista turkoosia tai vihreää peruspuuvillaa? :)

  VastaaPoista
 3. No riippuu ihan miten paljosta raskit luopua ja miten korkeaa hintaa kankaalla pidät. Voisin ottaa kokonaan tai vaikka puolet pystysuutaan puolitettuna. Ja oravannahkoihin voisin vaihtaa hyvinkin mielelläni. Ois esim iskemätöntä kirkkaanvihreää kukkapuuvillaa. Jatketaan huomenna kauppoja, laitan sulle s-postia tuonne vaatekomeron lootaan. :)

  VastaaPoista
 4. Voi poijjaat!

  Heti kun en ole pitämässä puoliani, toiset vievät ne "parhaat palat". Eikö se viimeinen kakun pala ole aina kaikista halutuin?

  Tahtoisin poijjaalle housut sekä ruskeasta että raidallisesta. Mars takaisin kirpparille ruskean kaupoille. Ja leikkaa ompelijatar äkkiä raidalliseen poijjaan mentävä aukko. Ei Maija kaikkea tarvitse kuitenkaan. :)

  VastaaPoista
 5. Werhoutuja: Olen pahoillani, Maija halusi koko kankaan. :) Ruskeaa froteeta voin käydä huomenna katsomassa, josko sitä olisi vielä jäljellä.

  VastaaPoista
 6. Olipa onni että ehdin ensimmäisenä housukaupoille, arvasin nimittäin että werhoutuja...

  Elli

  VastaaPoista
 7. No höh. Elli sitten muistaa kierrättää ne housut ja pipon.
  -W-

  VastaaPoista
 8. Elli ja Werhoutuja: On mulla kummallisia asiakkaita, kun koko blogi on täynnä toinen toistaan hurmaavampia kankaita niin sitten aletaan yhdestä ruskeasta rääpäleestä kilpailemaan. :)
  Werhoutuja: Ruskeasta tullenee kaksikin pipoa. Että jos sitä himoitset, niin osingoille pääset.

  VastaaPoista
 9. Sitä ei kotiompelijatar aina arvaa mikä on erityisesti asiakkaiden mieleen. Odotahan kun saan sen tietokoneen, niin laukku tullee olemaan koria.
  Elli

  VastaaPoista
 10. Ei ruskea taida käydä sen uuden takin kanssa.. Jotain mustavalkeaa? Kelejä odotellessa, että pästään takkia käyttämään. Mittari näyttää pakkasen puolta taas. Oisko sulla hyviä ehdotuksia kesälippilille? Niin. ja blogissa taitaa olla enemmän "tyttöjen kankaita".

  VastaaPoista
 11. Saisko siitä ruskiasta meille tyttöjen näkösen pipon laittamalla jostaki komiasta kankaasta kukan merkiksi eteen

  Elli ahaneena

  VastaaPoista