keskiviikko 1. elokuuta 2012

Iloa lisäävät mekot

Kuvakilpailu on ratkennut. Arvoisa kahden hengen raati on valintansa tehnyt. (Minä en kuulunut raatiin.) Tuomarit pisteyttivät kuvat toistensa valinnoista tietämättä. Tuomariston mukaan tehtävä osoittautui yllättävän vaikeaksi.  Kaksi kuvaa oli ylitse muiden. Voittajaksi nousi tämä kuva:

"Mekot ovat mielettömän upeat ja kuvassa on tulevaisuuden toivoa.", kommentoi kuvaa toinen tuomareista. Ilolla yhdyn hänen sanoihinsa. Onnea voittaja(/-i)lle! Nyt sitten takkikangasta valitsemaan!

Toinen voittajaehdokas oli poika traktorinsa kanssa. "Tässä on asennetta. Taistelisi jopa ensimmäisestä sijasta hienon runon ja (myös) tulevaisuuteen tähtäävällä asenteella"., sanoi tuomari. Lukijoiden suosikiksi näyttää nousseen poika ja sählymaila -kuva. Tämä todistaa sen, että kaikki saapuneet kuvat olivat upeita. Täytyy sanoa, että onneksi en ollut tuomaristossa, tehtävä olisi ollut äärimmäisen vaikea.

Kiitos kaikille osallistuneille!

4 kommenttia:

 1. Haa, mikä iloinen yllätys! Oikeanpuoleinen mekkotyttö saa uuden takin. Mekot ovat upeat ja tytöt myös. Ja kuvaaja vähän tärähtänyt.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut uuden takin saajalle!:)
  -W-

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajalle. Mekot ovat tosiaan aurinkoiset :) Vaatekomeron kotiompelija on osannut asiansa :D

  Elli

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajalle!
  MaisaK

  VastaaPoista