tiistai 15. huhtikuuta 2014

Sammakon nahka

Tiesitkö, että sammakot luovat nahkansa niin kuin käärmeet? Burp! 

Ai, että mitenkö päädyin googlettamaan sammakon nahanluontia? No siten, kun päivällä etsin tietoa Walk on Water -merkistä ja tajusin, että läppärin tai iPadin tai muun vastaavan suojalaukun nimi on englanniksi skin eli iho tai nahka (myös kuori). Ompelin päivällä vihreäsävyisen iPadin ihon (hihihii). Milläs muulla tiedätte olevan vihreän nahan kuin sammakolla? Laukusta tuli siis sammakon nahka.

 Suojapussin päällikangas on entisestä pannumyssystä. Pehmusteena on kirpparilta löytynyt läppärin suojapussi (, jonka merkki oli Walk on Water). Reunoissa vinonauhakanttaukset.
Handmade-merkki piti ommella, että kukaan ei luule tämän olevan tehdastuotantoa. (Lue: piilottamaan kankaassa oleva reikä.)

Sisäkangas puuvillaa. Vetoketju on kaksilukkoinen, kuten ylemmästä kuvasta näkyy. Sekin on otettu entisestä läppärilaukusta. Sisäpuolella yläkulmissa pehmusteet, jotka suojaavat konetta vetoketjun hiertämiltä.

Enkun opiskelut jatkuvat. Walk on Waterin sivuilla oli teksti, joka muistutti siitä, että if-lauseissa konditionaali muodostetaan imperfektillä. Kas näin: Kiss me, kiss me as if it were the last time. Niinpä niin.

5 kommenttia:

 1. Upea läppärilaukku, aivan minun värinen :)

  VastaaPoista
 2. Wau! Kyllä tuollasen kanssa kelpais kuljeskella! :)

  VastaaPoista
 3. Minkä kokoinen tuo komistus on?
  -Wee-

  VastaaPoista
 4. Kiitos!
  Olisi tuo minunkin värinen, mutta ei se minulle jää. Ei minulla ole Padiäkään.
  Ulkomitat on noin 20x26x2, mutta sisältähän se on toki pienempi.

  VastaaPoista
 5. Wau sanon minä ja lisäksi sanon että postiin postiin. Voisitko heti alkaa juoksuttaa sinnepäin. Paitsi eikö tuohon olisi voinut tunkea vielä jotai maatalouteen liittyvää vaikka mustavalkean lehmän... tai erään yhdistyksen logon....

  Elli hyräilee tyytyväisenä.

  VastaaPoista