sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Väriterapiaa

Olen harkinnut jo pitkään blogin uusimista. Nykyinen malli ei ole toimiva. Haluaisin valmistuneet tilaustyöt omille sivuilleen, kankaat omille ja nykyisin Puodin puolella olevat vielä omille. Värijaottelu jatkuisi entisellään, mutta värivaihtoehtoja tulisi lisää. Nimittäin esimerkiksi allaolevat kankaat haluaisin violetti-lokeroon eikä minulla sellaista ole. Voisihan sen tässäkin vaiheessa tehdä, mutta en tee. Uskottelen itselleni, että vielä joskus teen sen uuden blogin.

 Olkoon tämä sitten PU50. Takkimekko vahvaa puuvillaa. Soveltuu vaikka mihin ja riittäisi moneenkin asiaan. 

 PU51. Hieman siniseen taittuva, oletettavasti puuvillaneulos. Tätä on valehtelematta pari metriä. Minulla oli jo vahva visio tästä, mutta toistaiseksi se on ainakin vielä totetuttamatta. Somasti toimisi vaikka lapsen neuletakkina. MYYTY

 PU52 Järisyttävän upea aikuisten puuvillainen liiviessu, jonka jo innoissani purin osiin. Kangasta ei ole paljoa, mutta esimerkiksi lapsen mekoksi riittäisi oikein hyvin tai mikseipä vaikka housuiksi. Tämä olisi oivallinen pari tuolle yllä olevalle neulokselle.

PU53 Puuvillaisen mekon helma. Tämän käyttäjä on ollut toooooosi hoikka. Siksipä tässä on materiaalia vain lasten vaatteisiin.

Minulla on päässyt näköjään vähän kertymään näitä Mari-asioita. Vasemmalla ylhäällä PU54 Naisten paita, koko M. Kuin uusi, sopii ostaa vaikka tällaisenaan. Vieressä VI43 Unisex-malli, koko 36, napitus "miesten puolelle". Minä sanoisin väreiksi vihreä-siniharmaa, mutta Marimekolla värit on määriteltu vihreä-lila. Kuvassa sävyt ovat kovin laimeat. Kannattaa käydä katsomassa MM:n sivuilta todellisempi sävy. Vasemmalla alhaalla MU17, väritys musta-luonnonvalkoinen/kerma/beige. Paidan jäännöset, josta tulee vielä ainakin pari mössaa tai ehkä jopa shortsit pienelle lapselle. Viimeisenä SI40, miesten paita, koko 42. Ehjä ja siisti. Tämänkin voi halutessaan ostaa tällaisenaan.

Tällaisia tällä kertaa. Vielä olisi noin metrin verran kuvattavaa. Aamulla tein luultavasti päätöksen, että ensi kuu on kankaaton. Ei uusia tulokkaita tähän taloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti