lauantai 28. tammikuuta 2012

Millä palkitsisit itsesi tai lapsesi?

Helou taas kaikki!
Täällä on vietetty hiljaiseloa. Kirppareilta ei ole löytynyt mitään erikoista, paitsi yksi kangas, jonka kuvan laitan tänne myöhemmin. Olen yrittänyt ommella valmiiksi keskeneräisiä töitä, mutta se on jokseenkin vastenmielistä.
Miksikö? No, siksi tietenkin, että ne ovat alunperin jääneet kesken, kun malli on huono, olen ommellut väärin, en ole jaksanut purkaa jne. Eli toisin sanoen täytyy aloittaa purkamisesta tai ainakin miettiä uudelleen, miten muutokset kannattaisi toteuttaa. Ärh! Ompelusten pitäisi tulla heti valmiiksi.
Nämä kuulumiset eivät olleet varsinainen asiani tänään. Vaan: oisko aika arpoa taas jotain? Minä niin tykkään arpomisesta. Mitä mieltä olette? Jos vaikka sellaisen ystävänpäivä-arvonnan kehittelisi?
Ongelma on se, että en keksi, mitä laittaisin palkinnoksi. Ajattelin, että palkinnon saisi valita kolmesta vaihtoehdosta, niin että olisi jotain tytölle, pojalle ja aikuiselle sopivaa. Ehdottakaa palkintoja!
Mulla tuli tietenkin ensimmäisenä mieleen mekko, tunika tai hame tytölle. Aikuiselle voisi olla läppärilaukku tai pussukka. Pojalle mössa tai lippili. Onko nämä ihan tylsiä? Ehdottakaa, ehdottakaa!
Laitan arvonnan pystyyn, kun olen keksinyt vaihtoehtoiset palkinnot.

5 kommenttia:

 1. Tasa-arvon vuoksi valinnanvaraisesti paita/tunika/myssykkä pojalle tai tytölle. ;) Läppärilaukkua toivon oma lehmä ojassa, sellaista pussukkaa minkä saa laitettua laukkuun kuin laukkuun. Olis tarvis mutta en oo saanut tehtyä. :)

  VastaaPoista
 2. Täällä ollaan taas! Hiljaiseloa on pitänyt lukijarintamallakin kai. Jos voittaisin arvonnassa, niin toivoisin palkinnoksi poijjaalle mössaa/lippiliä. Viimekesäinen on armotta pieni. Ja kävisihän sellainen mössa äidillekin..

  -Werhoutuja-

  VastaaPoista
 3. Ajai kilpailut ovat minun mieleen. Palkinnoksi ottaisin mieluusti pussukan tai läppärilaukun, jota myöskin salkuntapaisena voisi käyttää. Mitä koreampi sitä ihanampi. Mielessäni olen jo tilannut tytölle ja poijalle mössan / lippilin. Kunhan tässä päästään lähemmäs kesää niin otetaan mittaa päänympäryksestä.

  Elli vaan

  VastaaPoista
 4. Kannatetaan! Kannatetaan!
  Saako kaksi arpaa, jos ehdottaa palkintoja? :)Hame tytölle. Pojalle mössa. Aikuiselle pussukka.

  VastaaPoista
 5. Hauskaa, kuulostaa mukavalta ystävänpäivävirittäytymiseltä!

  Tunika, mössa tai miksei joku paita (teetkö sellaisia?) ja pussukka tai läppärilaukku - ne on hyviä ideoita. Varmasti monen mieleen, minunkin!

  VastaaPoista