maanantai 8. elokuuta 2011

Arpa on heitetty

MaisaKaarinan ja Lempun pyynnöstä arpajaiset suoritettiin tänään. Alkuperäiseen viestiin olin näppäillyt sekopäisyyksissäni ensi viikon maanantain päivämäärän. Ja voin vaikka vannottaa, että tarkoitin kyllä tätä päivää. Että pidin sitten arpajaiset.
Kirjoitin kaikkien 20 osallistujan nimet pienille lapuille. Taittelin laput ja panin lippiliin (uusi versio mössasta, laitan kohta kuvat Puotiin). Kuten kuvasta näkyy, arvontahetki koitti kesken sunnuntai-Hesarin lukemisen.
Kääntelin arpalappuja ensin oikealla kädellä, sitten vasemmalla ja taas oikealla. Hyppyytin lippusia lippilissä ja sekoitin vielä pariin kertaan. Sitten nostin lippilin korkealle ilmaan ja nostin arpalipukkeen, jossa luki:
Onnea MARIKAlle! Olet nyt kukkapussukan omistaja. Ilmoita sähköpostiin (vaatekomeroon@gmail.com) osoite, johon pussukan voi lähettää.

Kiitos kaikille osallistujille!

Ps. Olen tarkkaillut tilastoja. Arvontapostausta on käyty lukemassa lähes 130 kertaa. Päivittäinen kävijämäärä sivuilla vaihtelee 50-150 kävijän välillä. Missään ei toki sanota, kuinka monta kertaa kukin päivän aikana käy, mutta ilmeisen moni näihin sivuihin on tutustunut. Käykää jatkossakin täällä. Niin minä toivon.

2 kommenttia:

 1. Kukkapussukassa voisi kuljettaa vaikka kännykän laturia, eikä vain?

  Varsinainen asiani on, että kiitos ompeluksista ja saatesanoista! Paketti tuli perille ajat sitten. Takki on upea ja koko sopiva! Pussukan omistaja on Neiti Kesäheinä itsekin, täytti pussukan rahoillaan ja osti koulu-uran alkajaisiksi itselleen mm. cd-soittimen.

  Onko kotiompelijattarella tai asiakkailla kokemusta siitä, miten puuvillakangas ja tikkivuori yhdessä käyttäytyvät pesussa? Mietin jo niinkin epäluonnollista tekoa kuin takin käsittelemistä likaa hylkivällä aineella.

  VastaaPoista
 2. Vuoritikki on 100% polyesteriä eikä sen pitäisi kutistua pesussa. Muuten hoito-ohjeet on seuraavanlaiset: hellävarainen pesu 40 asteessa, ei saa valkaista eikä rumpukuivata, silitys yhdellä pisteellä. Yksinkertaistaen: normaali pesu 40 asteessa, mutta älä laita kuivausrumpuun.

  Käyttämäni kankaat ovat puuvillaa (vain harvoissa tapauksissa jotain muuta) ja jo paljon elämää nähneitä. Niinpä ne eivät kutistu tai päästä väriä pesussa.

  Pesu toki kuluttaa vaatetta aina. Jos haluat harventaa pesukertoja ja säästää takkia hieman, niin voi sen suojakäsitelläkin.

  Niin, ja kukkapussukassa voi kuljettaa vaikka laturia. Mitä vain. Jos kukkapussukka olisi mun, voisin kuljettaa sitä mukana tyhjänäkin. Olisi aina kesä mukana.

  Onnea Neiti Kesäheinän koulutielle!

  VastaaPoista