lauantai 27. elokuuta 2011

Pöydänalus keltaisenaan kankaita

Vihdoin ehdin taas ottamaan kameran esille. On ollut vähän muuta mietittävää tässä viime päivinä. Pikaräpsin kuvia kankaista, sillä haluan kuvat ja kankaat näytille heti enkä vasta kohta. Lisäksi juuri nyt pitäisi puuhastella jotain aivan muuta kuin istua koneella, joten yritän pikapostata.

OR9 Grr. Taas tällainen epämääräisen harmahtava kuva. Railakkaat värit eivät millään pääse oikeuksiinsa. Ja tietenkin kuvasta puuttuu mittasuhde-tulitikkuaski. Oikeassa yläreunassa on lisäksi vielä joku lehmän sorkka kurkkimassa. Oih ja voih! Milloinkahan opin kuvaamaan?
Verenpainelääkkeen ottamisen jälkeen voin kertoa, että tämä on pöytäliina. Koko 128x122. Ensin luulin, että kuvio on symmetrinen joka suuntaan, mutta eihän se sitä olekaan.
Pehmoinen kangas, josta tulisi vaikka peittoja tai mekkoja tai takki tai tai tai monta muuta asiaa.
MYYTY

KE12  Hame, jonka pesulapussa lukee 85% puuvillaa, 15% viskoosia, Made in Finland. Koko 40. (Nykymitoituksella ei sinne päinkään.) Vyötärönympärys on 71cm ja hameen pituus 75,5cm.
 Hameessa on takana keskisaumassa vetoketju. Ja tuo tumma väri on ruskea, vaikka näyttää lähinnä mustalta. Tänä kesänä nämä röyhelöhelmahameet ovat olleet jo muodissa ja tulevat olemaan sitä ensi kesänäkin. Tämän voi ostaa kokonaisena tai teettää tästä jotain.
MYYTY

KE13 Kolme verhoa. Pinta kuin raakasilkissä: kuidut eivät ole tasaisia, vaan paikoitellen paksumpia ja sitten taas ohuempia. Puuvillaisia nämä ovat ja pienikokoisia.

KE14 Syvänkeltaista puuvillasatiinia 81x160-kokoinen pala.

3 kommenttia:

 1. Tuosta grr-kankaasta niitä tunikoita pikkutyöille. Laitan sähköpostitse tarkempia toiveita.

  En muuten pääse kirjautumaan lukijaksi, ei tule käpälänkuvaa esiin. Lieneekö muilla sama ongelma?

  VastaaPoista
 2. Eikö mokomasta Grr-kankaasta ja kaikista muistakin jäänyt värikoodit pois! Pitää korjata asia. Mutta varaan kankaan sulle.

  Vai ei tule käpälää. Ei se ihme ole. Ilmaisin huonosti itseäni. Lukijat-otsakkeen alla on painike "Liity tähän sivustoon". Pitää klikata siitä. Kokeilepa onnistuuko siitä. Korjaan tämänkin asian.

  VastaaPoista
 3. Nyt onkin mystinen ongelma: Internet Explorer EI näytä ainakaan minulla "Liity tähän sivustoon" -painiketta. Jos mahdollista, kokeile Firefoxia tai muuta selainta.

  VastaaPoista