sunnuntai 7. elokuuta 2011

Sininen hetki

Että se voi joskus ihmisen lasta onnistaa! Että se voi.

SI14 Aivan käsittämättömän upea kangas. Järisyttävää sinistä. (Näyttää luonnossa paremmalta kuin virtuaalimaailmassa.) Ripustin kankaan heti ikkunaan, kun sain sen kannettua kirpparilta kotiin. Liian pitkä se on verhoksi, mutta ei haittaa. Tämän lumoissa minä vietän sinisiä hetkiä niin kauan, että joku haluaa tästä jotain itselleen.
MYYTY

SI15 Pienoisen pyöreän tyynyn päällinen kaipaa kipeästi pesua. Olen ihan varma, että on ollut kesä vuonna 1970, kun tämä kangas on painettu. Sellainen huoleton hippikesä. MYYTY

SI16 Mentäisiinkö mustikkaan? Sinistä peruspuuvillaa tummansinisillä palloilla. Pallot ovat säntillisesti pareittain riveissä ja jonoissa (,jos sen niin haluaa nähdä).

SI17 Sininen kukkamekko. Onkohan mekon ompelija ajatellut kangasta asetellessaan, miten kuvio menee ja millaisen illuusion se luo mekonkantajan vartalosta?
Silmää on helppo huijata. Optinen harha voi joskus olla myös optimaalinen harha. MYYTY

SI18 Marimekon trikoota iso paidallinen. MYYTY

4 kommenttia:

 1. Oi, olitpa onnekas. Haluaisin tuon, mutta en vielä tiedä, mitä siitä haluan. Hmmm.

  VastaaPoista
 2. Kuinka iso paidallinen marimekon trikoota on? Tulisiko siitä 36 kokoista paitaa enää?

  VastaaPoista
 3. Maripaita on ehkä kokoa 42, mutta lyhythihainen. Edessä on kaareva poikkisauma rintojen kohdalla eli jokin sen tyyppinen ratkaisu olisi tehtävä pienempäänkin paitaan. Niin, että tulee kolmikutonen paita, puolihihoilla. Kokohihat saa, jos ei haittaa, että ne on "jatketut".

  VastaaPoista
 4. Tai ehkä t-paita xs/s kokoisena eräälle sinisen ystävälle? Hänelle varmaan kävisi puolihihatkin..

  VastaaPoista