maanantai 12. syyskuuta 2011

Koriaa

 Tein ryhtiliikkeen. Tee sinäkin. Näin se tapahtuu: tarkista istuma-asentosi. Epäilen, että kenotat selkä seitsemällä mutkalla, hartiat lysyssä. Seuraava askel: oikaise selkäranka ja istu istuinluiden päälle. (Ihmisellä on sellaisetkin.) Nyt voit sitten hyvässä asennossa ihailla seuraavia löytöjä.
Ps. Minun ryhtiliikkeeni ei kohdistunut istuma-asentoon. Ryhdistäydyin ja kuvasin viimeisen viikon ostokset. Kas tässä:PU15 Nyt pitäisi olla joku pikkutyttö opettamassa, onko tuo toinen väri pinkki vai jokin muu. Olkoonpa mitä ovat, koreita ovat. Froteesta on tehty noin 86-senttinen huppari. Mieleni tekee hieman muokata tätä ennen kuin tarjoan myyntiin, mutta saa tämän tällaisenakin.
28.02.12: Tästä tuli takki.


 PU16 Rissasen ompelema lyhythihainen paita. Raidat ovat hieman anilliininpunaisemmat kuin kuvassa. Aivan upea. Sieluni silmin näen tämän jo pikkutytön (hihattomana) mekkona - oikein sellaisena 70-luvun tyylisenä. Valkoiset kaksoistikkaukset olisivat olennainen osa ja valetaskut luonnollisesti. Laitan myöhemmin tähän linkin erääseen toiseen blogiin, jossa on kuva ihailemastani minimekosta, jos saan bloginpitäjältä luvan.
16.9.11: Lupa tuli. Katsokaa tätä mekkoa. Huikea, eikö? Ja nyt sitten voitte kuvitella tuon ylläolevan kankaan mekon kuosiksi. Muistelen, että isosiskolla olisi ollut joku sen tyyppinen mekko. Pitää kysyä äidiltä.
MYYTY

 KE15 Voih sentään kuinka kalpealta tämä raasu näyttää kaikkien muiden rinnalla - tai siis välissä. Olkoon kuitenkin tässä. Sain tämän ystävältäni. Hän oli ostanut kankaan kirpparilta ja myyjä oli sanonut, että tämä on Marimekkoa. Tiedä häntä(ä). Ystävämme Google ei tarjonnut pikasilmäyksellä yhtään kuvaa tällaisesta, mutta ei Googlekaan kaikkeen kykene. Noh, puuvillasatiinia tämä kuitenkin on. Reilunkokoinen verho keltaisia kippuroita tarjolla.
 PU17 Omenoita metrin leveydeltä ja 72 sentin korkeudelta. Tämä on vielä yhtenä kappaleena. En tiedä kuinka kauan, sillä himoitsen tehdä tästä vauvan peiton. Tästä tulee joko yksi kapea peitto niin, että molemmilla puolilla on omenoita tai leveämpi, jolloin toiselle puolelle laitan jotain toista kangasta. Ole nopea, jos haluat tästä jotain muuta. Luulisin, että tästä tulee 80-senttiselle takki ehkä jopa hupullinen. Ja mekko isommallekin.
MYYTY


 OR10 Muistatteko vielä tämän saman kuosin punaisena? Kuva on jossain ensimmäisissä postauksissa. En tiennytkään, että tätä on myös oranssina. Näin sitä ihminen oppii. (Samalla kirpparikierroksella opin myös, että Marimekko on painanut vuonna -70 vihreä-valko-vinoraitaista kangasta.) Niin, takaisin asiaan. Kankaasta on ommeltu kappa. Leveys 92cm ja korkeus  95cm (+ 5cm:n käänne). Alareunassa on on on on... noh, noita puolipallojuttuja. Kangas on vahvaa puuvillaa. Tuntuu ihan uutuudenkarhealta.

KE16 Appelsiininkeltaista, sinappiin hieman taittuvaa, velouria yksi aamutakillinen. Tästä riittää vaikka ja mihin. MYYTY

6 kommenttia:

 1. PU16 näyttää aivan Minnalta. Eikö niin? Tykkään nyt niin kauheesti noista vinoraidoistakin!

  VastaaPoista
 2. No mutta siitä sitten sulle! Edessä on kyllä kaikki napit tallella, mutta en jaksanut napittaa. Koko on C40 eli nykyisellään ehkä 36/38.

  VastaaPoista
 3. Yksi pikkutyttö sanoo että punaista ja pinkkiä tuossa on!

  VastaaPoista
 4. Törmäsin eilen juuri samanlaiseen oranssi-valko raidalliseen kankaaseen. Hipelöin sitä jo ostaakseni, mutta en keksinyt siitä mitään itselleni.

  VastaaPoista
 5. Moi! Linkitä toki mekkonen tänne! :) Ja sori että vastaan vasta nyt, olen näköjään laiskasti käynyt lukemassa pompannappi-meiliäni! Itsekin sain tilauksen tehdä muutaman mekon kyseisellä mallilla! Tervetuloa myös uudellleen blogiini! Jään tänne myös lukijaksi, nyt kun paikalle löysin! :)

  VastaaPoista
 6. Olen käynyt vieraisilla tuolla Pompannapissa. Hyvän näköinen on tuo mekko, tee toki samanlainen. Muistelen, että meillä on ollut vaaleanvihreä samalla kaavalla. -ja pyöreä vetoketjun pää!

  VastaaPoista