sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Virks, virks

Kun virkkaa yhden pienen takin osat kahteen kertaan, pääsee jo lähelle sitä, mitä toivoi lopputuloksen olevan. Tälle takille oli jo räyhäkät napitkin - sellaiset tiukan pinkit. Ajattelin, että ovat jo vähän liiankin räväkät enkä uskaltanut ommella niitä paikoilleen.

Niinpä sitten valitsin kolmet napit ehdolle, mutta en osaa päättää, mitkä laittaisin. Vasemmanpuoleiset ovat tasapintaiset ja mustat. Keskimmäiset ovat sammalenvihreät ja oikeanpuoleiset ruskeat. 
Auttakaa minua ja äänestäkää, mitkä olisi parhaat. Tämä takki tulee myyntiin. Jos haluat ostaa tämän etkä halua mitään näistä napeista, ehdota itsellesi mieluisaa väriä. 
Lankana on Catania, 100% pehmeä puuvilla. Lanka kestää hellävaraisen konepesun ja silityksen.
Takin "virallista" kokoa en osaa sanoa. Olka-helma-pituus 26cm, hihan pituus 16cm, rinnanympärys 50cm. Huppu on edestä kaksinkerainen (taitettu). Hinnaksi ajattelin 40 euroa.
Lisää kuvia luvassa myöhemmin.

7 kommenttia:

 1. Enpä oikein osaa sanoa. Miten olisi musta neuletakki vihreillä napeilla? Tai keltainen ruskeilla?:) Ehkä tuohon vihreään laittaisi mustat napit. Mahtavan näköinen neule!

  Juuri eilen näin pikkutytöllä mummunsa tekemän violetin neuletakin jossa oli isot tumman violetit napit.

  VastaaPoista
 2. Minä laittaisin mustat. :) Ryhtiä. Hoo

  VastaaPoista
 3. Mustat laittaisin kaiketi. Ja kiva on takki. Itsekin mietin, josko syksy toisi lisää tunteja elämään ja voisin aloittaa jonkin virkkaus- tai neulontaprojektin. Saa nähdä. Kirjoitti anonyymi E-K

  VastaaPoista
 4. Minäkin laittaisin mustat.
  Ja onpa kyllä hieno takki. Hyvä sinä.

  VastaaPoista
 5. Mitä jos "kanttaisi" reunat esim mustalla, niin voisiko siihen sitten laittaa vihreät napit? Tai vaaleat? Anonyymi Werhoutuja, kun ei joutanut kirjautumaan

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista. Ehkä laitan mustat. Ehkä.
  E-K: Ainakin sinä yhden tunnin saat lisää, kunhan siirrytään talviaikaan. Tunnissa jo tekee vaikka mitä.
  Werhoutuja: "kanttaus" vois olla hyvä idea, mutta ei nyt. Ei tähän takkiin.

  VastaaPoista