torstai 1. syyskuuta 2011

Sekalainen seurakunta

 Kankaiden teemoittelu värien tai kuosien mukaan ei enää oikein onnistu. Kuvaamattomat kankaat ovat aika sekalainen seurakunta. Joidenkin kohdalla päätin, että en edes laita niitä tänne. Muutamista olen ottanut moneen kertaan kuvia ja koska otokset ovat aina ko. kankaista hyvin kaukana todellisuudesta, en jaksa enää edes yrittää. Sielläpähän lojukoot pöydän alla. Sen siitä saa, kun ei suostu olemaan kuvassa kunnolla.

 Tässä kolme aarretta. Jokaisen kohdalla olen huokaissut tyytyväisenä syvään ja tullut puolijuoksua kirpparilta kotiin ja matkalla mielessäni jo suunnitellut, mitä kankaasta/ vaatteesta tulee. Ja heti oven tällä puolella olen hamunnut toisella kädellä saksia ja toisella kaavoja ja sitten kuitenkin järkiintynyt ja vaihtanut sakset kameraan. Antakaa minulle syy tarttua saksiin. Tilatkaa näistä jotain.

MU6  Marimekkoa vuodelta -76 yhden hameen verran. Hame on kokoa 34 eli tästä tulee nopeasti arvioituna noin 98-senttiselle liivimekko. Hihoja en mekkoon uskalla luvata. MYYTY

  SI20  Mekkomestarit on pyöräyttänyt joskus menneinä vuosina Teresa-mekon. Arvelen, että kangas ei ole puhdasta puuvillaa, vaan tähän on sekoitettu hieman jotain muutakin. Materiaalimerkkiä en löydä, se lie napsaistu niskaa kutittamasta jo kauan sitten. Kangas on "kohoraidallista". Kuvaa tihrustamalla voi huomata, mitä tarkoitan. Upea tämä on - silitetty ei. Tästä tulisi todella herkullinen syystrenssi lapselle.
28.02.12: Tästä tuli yksi essumekko. Kangasta jäi vain epämääräisiä suikaleita eli niistä tulee pussukoita, mössia tai jotain muuta pientä.

VI16 Katsokaa tätä ja ihailkaa. Katsokaa vielä uudestaan ja huokaiskaa. Aivan mielettömän huikaiseva vihreä tausta, kaikki nuo kasvit ja kruununa valkoinen suuri norsu. Norsu on varmaan metrin levyinen - tai pituinen, kuinka sen nyt haluaa ymmärtää. Mutta. Iso mutta. Norsunkokoinen mutta.

Tarkentakaa katseenne norsun perään. Kuvassa ongelma näkyy heikosti, mutta luonnossa sitäkin paremmin. Norsun peräpää on homeessa! Voi itkun itku. Pesty on. Liotettu Marttojen ohjeen mukaan piimässä. Yritetty tahranpoistoainetta, Bio Luvilia, hammastahnaa, sitruunamehua, kaikkea. Ei lähde. Surkaa kanssani. Onko tämä nyt menetetty norsu?
MYYTY

8 kommenttia:

 1. Varaan tuon mustan Marimekon pienen tytön mekkoon.

  VastaaPoista
 2. No voihan norsun perä. Tuosta saisi kivan seinätaulun. Siinä ei pienet homeetkaan haittais, vai haittaisko? -Hoo-

  VastaaPoista
 3. Norsukangasta on verhon verran. Siitä kyllä tulisi vaikka taulu, mutta tuo home arveluttaa. Esteettisesti homepilkut tuskin haittaavat, mutta haittaavatko ne muuten? Sitä en tiedä.

  Kankaan saa ostaa omalla vastuulla.

  VastaaPoista
 4. Jos Hennis ei norsua ota, olen siinä kiinni kakkosvarauksella. On sen verran jalo norsu. E-K

  VastaaPoista
 5. Norsun etupäähän ei ole pilalla. Norsu halki ja poikki. Sittenhän siitä tulee vielä oivallinen taulu, tai muuta. Katsoja kuvitelkoon norsulle häntäpään.

  VastaaPoista
 6. E-K, ota vain norsu, oma ideani kuoppaantui. ;) Hennis

  VastaaPoista
 7. Onko norsu vielä vapaana? Olisin halukas ostaan kankaan jos on :)

  VastaaPoista
 8. Mariia: Norsu on vielä vapaalla jalalla. Kuten sanottu, norsun peräpäässä on homepiskoja, joita en ole saanut pois. Lisäksi kankaassa on muutama milli kertaa milli reikä. Voin lähettää sulle ongelmakohdista kuvat. Laitapa sähköpostia, niin lähetän kuvat.

  VastaaPoista