keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Päähän ja jalkaan

Mitkä olisivat paremmat syysvärit kuin oranssi, tummanpunainen, luumu, ruskea ja vaikkapa musta? Ei mitkään, koska kaikki värit ovat loistavia. Aina ja joka paikassa. Kaikkina vuodenaikoina. Pääasia on, että väriä riittää.

Tein mössan. Sopii sekä äidille että tyttärelle (ja kuulemma muutamalle perhetutullekin - sovitettu on).Yksi pieni Poikanen sai tossut. Päällinen musta-ruskearaidallista puuvillaa. Sisus violettikuvioista puuvillasatiinia. Pohjan ryhdistin paksulla villakankaalla.
  Tossut on Poikaselle erittäin reilut. Ehkä hän aloittaa eskarin nämä jalassa.


Tossujen oli tarkoitus tulla tälle takille pariksi. Kuten näkyy, takki sopii vielä juuri ja juuri. Tossut hieman pidempään. Ei taida kohdata näiden käyttöaika. Mutta molemmat on hienot. Ja Poikanen komea.
(Takki on ihan ensimmäisiä Vaatekomero-ompeluksia.)

4 kommenttia:

 1. Oranssi on upea syysväri. Kiitos paketista, joka tuli toki ajat sitten. Rilla ja Heini ovat kuin kaksi pientä aurinko tunikoissaan. Lähetän kuvia, kunhan saan aikaiseksi.

  VastaaPoista
 2. On On. Kaikki värit ovat syysvärejä. Takki on ihana ja tuo myssy myös.

  VastaaPoista
 3. Minä katsoin tuota ensimmäistä kuvaa ja mietin, että minkä koristuksenn oot ommellu tuohon päälaelle. Sitte kun suurennin tuota kuvaa nii huomasin, että siellä joku seinäkoriste hämää mua :)

  VastaaPoista
 4. Lemppu: Toivottavasti tunikat olivat edes jotain sinne päin, mitä toivoit.
  Anonyymi 1: Kiitos.
  Anonyymi 2: Hauskaa, että kiinnitit huomion samaan asiaan kuin minä. Laiskistuin kuvankäsittelyn kanssa ja ajattelin, että toisesta kuvasta kuitenkin näkee, että nappihan se vain on.

  VastaaPoista