perjantai 2. syyskuuta 2011

Tummasti syksyyn

 Tämän syksyn muotivärit ovat musta, tummansininen ja punainen. Joo-o, on ne. Nämä vaatteet todistavat:

 Prinsessalle mekko. Mekko on koottu ensin kuudesta palasta vanhaa hametta ja sen jälkeen päätetty vielä jatkaa ruutukankaalla. Mua viehättää tuossa ruutukankaassa sen ärsyttävyys. Mun silmät yrittävät koko ajan suoristaa helman kaarta, että saisivat ruudut suoraan ja kokonaisiksi. Ruutukankaan tehtävänä on myös hieman pehmentää mekon yleisilmettä.
Niskassa on vetoketju. Pään- ja kädentiet on kantattu vinonauhalla, samoin taskut. Koko on jotain 86 ja 92:n väliltä.

Poijjaalle pökät. Tummansininen velour-saunatakki sai uuden elämän kaksina housuina. Henkselihousut ovat vielä kesken, mutta kuvaan nekin, kunhan saan valmiiksi. Nämä ovat sellaiset perushousut. Resorit lahkeensuissa ja vyötäröllä. Koko on 74.

5 kommenttia:

 1. Kiitokset housuista! Ovat hyvän tuntoiset ja näköiset! (kokoiset eivät vielä ihan justiinsa.)

  VastaaPoista
 2. Näin tänään kirpparilla kaksi pitkää (aikuisen) mekkoa. Toinen punainen, toinen musta ja molemmissa pienä valkoisia pilkkuja. Mietin kauan, ostanko. Lopulta jäivät lirpakkuuden takia sinne. Niistä ois saanu niin ihanat mekot. Jatkamme metsästystä. Ihanien mekkokankaiden siis.. tuo sun tekele on aivan namu. Etenkin tuo marimekon kangas. hoo

  VastaaPoista
 3. Hoo: Lirpakkeita. *Tirsk*
  Arvasin, että tykkäät Marimekon kankaasta. Aivan on sun näköistä. Muistanet kai, että sulle on varattuna yksi musta kangas valkoisilla pilkuilla?

  Werhoutuja: Ostin appelsiininkeltaisen velour-aamutakin, josta tulisi muutamat pöksyt helposti. Vähän lisää väriä poijjaan vaatemaailmaan.

  VastaaPoista
 4. Mekko on saanut ansaittuja kehuja. Ja voin puolueettomasti kertoa että mekko on aika tyylikäs erään pienen neidin yllä!

  VastaaPoista
 5. Huomasin uudemmasta postauksesta että velouria on taas tullut. Värimaailmaa yritän kartuttaa seuraavaksi tuhkan/hopean harmailla pökillä. Meillä on violetit, ruskeat, mustat, siniset,oranssit, omenanvihreät, erilaiset vihreät ja ja.. Kai sinne vielä keltaisetkin menisi. Pitää miettiä olisiko ne liian ärmäkät poijjaalle.

  VastaaPoista